Πανέμορφη ραφιέρα από κλαδί δέντρου

0
όμορφη ραφιέρα από κλαδί δέντρου
Μια εντελώς πρωτότυπη ιδέα είχε ο Χιλιανός καλλιτέχνης, Sebastian Erraruriz, για την δημιουργία μιας ραφιέρας για τον τοίχο. Ραφιέρα από κλαδί δέντρου. Το project αυτό ονομάστηκε Bilbao, από τον δρόμο που βρέθηκε το κλαδί, στο Santiago της Χιλής. 
 tree_branch
Τα ράφια στο έργο, είναι από  ξύλο και γυαλί, ενώ αν και φαίνονται σαν να στηρίζονται πάνω στα κλαδιά, στην πραγματικότητα κρέμονται από τον τοίχο με κρυφά στηρίγματα . Το κλαδί αυτό, σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, είναι από ένα είδος δέντρου που είναι αυτοφυές μόνο στην Λατινική Αμερική, και το βρήκε πεσμένο σε ένα δρόμο.

 tree_branch

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος στην σελίδα του, στο κλαδί έγιναν κάποιες διεργασίες για να αποκτήσει αυτό το αποτέλεσμα. Κυριότερη ήταν το γύρισμα των κλαδιών, ώστε να γίνει επίπεδο και να μπορεί να ταιριάξει πάνω στον τοίχο. Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει σε ξερό ξύλο, το κλαδί θα πρέπει να ήταν σχετικά χλωρό όταν έγινε η διαδικασία αυτή.
 
tree_branch282129
Ένα άλλο project του σε παρόμοιο μοτίβο, αυτή τη φορά με σκαλιστά και λυγισμένα κομμάτια ξύλου
 
Περισσότερα σχετικά με το project αυτό, μπορείτε να δείτε στην προσωπική του σελίδα εδώ. Εκτός από αυτό το έργο, έχει δημιουργήσει και μερικά άλλα εξίσου αξιοπρόσεκτα που σίγουρα αξίζει να δείτε.
Διαφήμιση
ΠΗΓΗSebastian Erraruriz
Προηγούμενο άρθροDIY ξύλινη σκαλιστή σέσουλα (μεζούρα)
Επόμενο άρθροΜοναδικά φωτιστικά με μανιτάρια
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια