Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά φωτιστικά τα οποία μπορούν να αλλάξουν σχήμα. Όμως κανένα δεν μπορεί να κάνει αυτά που υπόσχεται το SMARTBUNCH, ένα πρωτότυπο σύστημα φωτισμού το οποίο  συναρμολογείτε σε ότι σχήμα θέλετε. 

Το Smartbunch αποτελείται από ανεξάρτητα τριγωνικά φωτιστικά, τα οποία διαθέτουν μαγνήτες σε όλες τις πλευρές. Έτσι μπορούν να ενωθούν σε ότι γωνία επιθυμεί κάποιος, δίνοντας την δυνατότητα για απεριόριστους συνδυασμούς. Για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα κεντρικό κομμάτι παροχής, που μπορεί να είναι είτε ενσύρματο ή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter. Οπότε όποιος θέλει μπορεί να το προ-παραγγείλει από εκεί. Σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί  πολύ οικονομικό, αφού το μικρότερο πακέτο που αποτελείται από μόλις 4 τριγωνικά κομμάτια κοστίζει περίπου 60 ευρώ, ενώ αν θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο για μεγάλες συνθέσεις, θα πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα από 600 ευρώ.

Το θετικό είναι ότι η εταιρία κατασκευής βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι σε Κίνα ή ΗΠΑ όπως συνήθως, οπότε η αγορά περιλαμβάνει ενδοκοινοτικό ΦΠΑ, άρα δεν υπάρχει φόβος έξτρα φόρων και δασμών στο τελωνείο. Περισσότερα για το Smartbuncht μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤα 6 πιο συχνά προβλήματα σε μία 3D εκτύπωση
Επόμενο άρθροΜία πρωτότυπη ταΐστρα για σκύλους από σωλήνα PVC

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια