Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά φωτιστικά τα οποία μπορούν να αλλάξουν σχήμα. Όμως κανένα δεν μπορεί να κάνει αυτά που υπόσχεται το SMARTBUNCH, ένα πρωτότυπο σύστημα φωτισμού το οποίο  συναρμολογείτε σε ότι σχήμα θέλετε. 

Το Smartbunch αποτελείται από ανεξάρτητα τριγωνικά φωτιστικά, τα οποία διαθέτουν μαγνήτες σε όλες τις πλευρές. Έτσι μπορούν να ενωθούν σε ότι γωνία επιθυμεί κάποιος, δίνοντας την δυνατότητα για απεριόριστους συνδυασμούς. Για να λειτουργήσει χρειάζεται ένα κεντρικό κομμάτι παροχής, που μπορεί να είναι είτε ενσύρματο ή με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Δυστυχώς δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter. Οπότε όποιος θέλει μπορεί να το προ-παραγγείλει από εκεί. Σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί  πολύ οικονομικό, αφού το μικρότερο πακέτο που αποτελείται από μόλις 4 τριγωνικά κομμάτια κοστίζει περίπου 60 ευρώ, ενώ αν θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο για μεγάλες συνθέσεις, θα πρέπει να ξοδέψετε περισσότερα από 600 ευρώ.

Το θετικό είναι ότι η εταιρία κατασκευής βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι σε Κίνα ή ΗΠΑ όπως συνήθως, οπότε η αγορά περιλαμβάνει ενδοκοινοτικό ΦΠΑ, άρα δεν υπάρχει φόβος έξτρα φόρων και δασμών στο τελωνείο. Περισσότερα για το Smartbuncht μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από