Φωτιστικό δαπέδου από παλιούς δίσκους βινυλίου

0
 
Μια πολύ όμορφη ιδέα για φωτιστικό δαπέδου για τους λάτρεις της μουσικής φιλοξένησε το recyclart πριν λίγες μέρες. Η κατασκευή είναι από τον Reima Honkasalo, έναν καλλιτέχνη που δημιουργεί μοναδικές φωτιστικά.
 
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος οδηγός για την κατασκευή ούτε κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη πέρα από το ότι τα βασικά υλικά ήταν δίσκοι βινυλίου και βάση από drums.
 
 Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήθηκε κάποιο πρεσαριστό  καλούπι που να έδωσε το σχήμα αυτό στους δίσκους αφού ζεστάθηκαν και μαλάκωσαν λίγο. Ένας πολύ καλός οδηγός για παρόμοια διαδικασία είναι εδώ.
Τώρα κανένας μουσικόφιλος δεν θα “θυσίαζε” δίσκους από μουσική που ακούει, αλλά μπορείτε να βρείτε παλιούς φτηνούς δίσκους από “μισητά” είδη σε παζάρια ή παλαιοπωλεία με 1-5 ευρώ τον ένα.
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕπιδιορθώστε τα πέλματα από τα τριβεία με λίγο βέλκρο
Επόμενο άρθροΠως μπορείτε να κόψετε κυκλικά κομμάτια από λαμαρίνα με ένα γωνιακό τροχό
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια