Φωτιστικό δαπέδου από παλιούς δίσκους βινυλίου

0
 
Μια πολύ όμορφη ιδέα για φωτιστικό δαπέδου για τους λάτρεις της μουσικής φιλοξένησε το recyclart πριν λίγες μέρες. Η κατασκευή είναι από τον Reima Honkasalo, έναν καλλιτέχνη που δημιουργεί μοναδικές φωτιστικά.
 
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος οδηγός για την κατασκευή ούτε κάποια πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη πέρα από το ότι τα βασικά υλικά ήταν δίσκοι βινυλίου και βάση από drums.
 
 Το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιήθηκε κάποιο πρεσαριστό  καλούπι που να έδωσε το σχήμα αυτό στους δίσκους αφού ζεστάθηκαν και μαλάκωσαν λίγο. Ένας πολύ καλός οδηγός για παρόμοια διαδικασία είναι εδώ.
Τώρα κανένας μουσικόφιλος δεν θα “θυσίαζε” δίσκους από μουσική που ακούει, αλλά μπορείτε να βρείτε παλιούς φτηνούς δίσκους από “μισητά” είδη σε παζάρια ή παλαιοπωλεία με 1-5 ευρώ τον ένα.
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.