Τα εκπληκτικά ξύλινα έπιπλα του κύριου Woodard

0
Μοναδικά σκαλιστά έπιπλα με την μέθοδο του powercarving

O Calem Woodard, είναι ένας πολύ ταλαντούχος Αμερικανός επιπλοποιός, ο οποίος έχει γίνει αρκετά διάσημος για τα μοναδικά έπιπλα που κατασκευάζει. Αυτό που τα κάνει εντελώς ξεχωριστά, είναι οι συνεχείς καμπύλες που θυμίζουν κύματα. 

Powercarving με αλυσοπρίονο
Powercarving με αλυσοπρίονο

Τα περισσότερα από αυτά είναι από μασίφ κομμάτια ξύλου, σκαλισμένα με την τεχνική του powercarving. Το powercarving είναι η διαδικασία στην οποία το σκάλισμα δεν γίνεται με το χέρι, αλλά χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως αλυσοπρίονο και τροχό.  

Παρότι ασχολείται μόνο λίγα χρόνια με αυτό, η συλλογή με τα έπιπλα που έχει δημιουργήσει, είναι αρκετά μεγάλη, 

skalista_epipla_powercarving_08

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά έπιπλα της συλλογής είναι και τα βοηθητικά τραπεζάκια σε σχήμα αυγού, από τα οποία εμπνεύστηκε και ο δημιουργός του ModernBuildsστο άρθρο που είδαμε πρόσφατα.

Περισσότερες δημιουργίες καθώς και πληροφορίες, μπορείτε να δείτε στην προσωπική του σελίδα αλλά και στον λογαριασμό του στο instragram, όπου ανεβάζει αρκετά φωτογραφίες από τα έργα του αλλά και από στάδια από τις κατασκευής.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.