Επίπεδο φωτιστικό τοίχου

0
Nepa lamp ένα επίπεδο φωτιστικό γραφείου
Ο σχεδιαστής Giles Godwin Brown είχε μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα για τη δημιουργία ενός επίπεδου φωτιστικού τοίχου. Ουσιαστικά δημιούργησε την μορφή ενός φωτιστικού γραφείου που αν και μοιάζει πιο πολύ για σχέδιο ζωγραφισμένο στον τοίχο, είναι ένα άκρως λειτουργικό φωτιστικό. Η δημιουργία του ονομάζεται Nepa Lamp.
 
Selection_858
 
Αν και το σχέδιο είναι πρωτότυπο και δεν κυκλοφορεί εμπορικά (ακόμα), είναι μια αρκετά καλή ιδέα που ίσως μπορείτε να βασιστείτε και να δημιουργήσετε κάτι ανάλογο. Όλη η κατασκευή έχει γίνει με κομμάτια κόντρα πλακέ σε στρώσεις και με ειδικούς συνδέσμους (πιθανώς το πιο δύσκολο κομμάτι στην κατασκευή είναι να βρείτε ανάλογους συνδέσμους). Η λάμπα σύμφωνα με τον σχεδιαστή, είναι φτιαγμένη από μια ταινία LED 12V.
 
Selection_859
Είναι προφανές ότι το φωτιστικό δεν μπορεί να ισορροπήσει μόνο του και πρέπει η βάση του να είναι στερεωμένη στον τοίχο. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το φωτιστικό μπορεί να κάνει περιστροφή, αν και το βάρος πρέπει να είναι αρκετό για να μπορεί να στηρίζεται στον μεντεσέ της βάσης. 

επίπεδο φωτιστικό τοίχου

Η σελίδα του σχεδιαστή είναι εδώ στην οποία μπορείτε να δείτε και μερικές άλλες αξιόλογες δημιουργίες του. 
Διαφήμιση
ΠΗΓΗGiles Godwin Brown
Προηγούμενο άρθροUnboxing – Parkside PAS 7.2 A1 – Επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι
Επόμενο άρθροΤι κάνουμε όταν χαλάσει η μπαταρία επαναφορτιζόμενου εργαλείου
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια