Επίπεδο φωτιστικό τοίχου

0
Nepa lamp ένα επίπεδο φωτιστικό γραφείου
Ο σχεδιαστής Giles Godwin Brown είχε μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα για τη δημιουργία ενός επίπεδου φωτιστικού τοίχου. Ουσιαστικά δημιούργησε την μορφή ενός φωτιστικού γραφείου που αν και μοιάζει πιο πολύ για σχέδιο ζωγραφισμένο στον τοίχο, είναι ένα άκρως λειτουργικό φωτιστικό. Η δημιουργία του ονομάζεται Nepa Lamp.
 
Selection_858
 
Αν και το σχέδιο είναι πρωτότυπο και δεν κυκλοφορεί εμπορικά (ακόμα), είναι μια αρκετά καλή ιδέα που ίσως μπορείτε να βασιστείτε και να δημιουργήσετε κάτι ανάλογο. Όλη η κατασκευή έχει γίνει με κομμάτια κόντρα πλακέ σε στρώσεις και με ειδικούς συνδέσμους (πιθανώς το πιο δύσκολο κομμάτι στην κατασκευή είναι να βρείτε ανάλογους συνδέσμους). Η λάμπα σύμφωνα με τον σχεδιαστή, είναι φτιαγμένη από μια ταινία LED 12V.
 
Selection_859
Είναι προφανές ότι το φωτιστικό δεν μπορεί να ισορροπήσει μόνο του και πρέπει η βάση του να είναι στερεωμένη στον τοίχο. Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το φωτιστικό μπορεί να κάνει περιστροφή, αν και το βάρος πρέπει να είναι αρκετό για να μπορεί να στηρίζεται στον μεντεσέ της βάσης. 

επίπεδο φωτιστικό τοίχου

Η σελίδα του σχεδιαστή είναι εδώ στην οποία μπορείτε να δείτε και μερικές άλλες αξιόλογες δημιουργίες του. 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.