Έξυπνη και απλή ιδέα για στοιβαζόμενη συρταριέρα

Μία αρκετά έξυπνη και απλή ιδέα για στοιβαζόμενη συρταριέρα, που μπορεί να είναι εμπορικό κομμάτι, μπορεί όμως να την φτιάξει ο καθένας σχετικά εύκολα.

0
Στοιβαζόμενη συρταριέρα

Το συγκεκριμένο σχέδιο ανήκει στο Ιαπωνικό κατάστημα επίπλων Chigo και είναι ένας πολύ έξυπνος και απλός τρόπος για να φτιάξει κάποιος στοιβαζόμενα έπιπλα, και ειδικότερα συρταριέρες.

Στοιβαζόμενη συρταριέραΗ ίδια η συρταριέρα δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοινές συρταριέρες, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στα πλαϊνά πόδια, τα οποίο θυμίζουν στοιβαζόμενο καβαλέτο. Χάρη στο κωνικό σχήμα που έχουν τα πόδια, μπορεί κάποιος να τοποθετήσει εύκολα μία συρταριέρα πάνω σε μία άλλη.

Οι συρταριέρες αυτές πωλούνται από το κατάστημα Chigo, αλλά φυσικά επειδή η Ιαπωνία πέφτει λίγο μακρυά, μπορεί να τις φτιάξει κάποιος και μόνος του. Το πιο σημαντικό είναι ότι το συγκεκριμένο σχέδιο, μπορεί να προσαρμοστεί στις περισσότερες συρταριέρες της αγοράς.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜία σπαστή καρέκλα αλουμινίου που μαζεύει με κορδόνι
Επόμενο άρθρο10 υπέροχες ιδέες για κατασκευές με ξύλινες κολώνες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια