Έξυπνη και απλή ιδέα για στοιβαζόμενη συρταριέρα

Μία αρκετά έξυπνη και απλή ιδέα για στοιβαζόμενη συρταριέρα, που μπορεί να είναι εμπορικό κομμάτι, μπορεί όμως να την φτιάξει ο καθένας σχετικά εύκολα.

0
Στοιβαζόμενη συρταριέρα

Το συγκεκριμένο σχέδιο ανήκει στο Ιαπωνικό κατάστημα επίπλων Chigo και είναι ένας πολύ έξυπνος και απλός τρόπος για να φτιάξει κάποιος στοιβαζόμενα έπιπλα, και ειδικότερα συρταριέρες.

Στοιβαζόμενη συρταριέραΗ ίδια η συρταριέρα δεν διαφέρει σε τίποτα από τις κοινές συρταριέρες, αλλά η μεγάλη διαφορά είναι στα πλαϊνά πόδια, τα οποίο θυμίζουν στοιβαζόμενο καβαλέτο. Χάρη στο κωνικό σχήμα που έχουν τα πόδια, μπορεί κάποιος να τοποθετήσει εύκολα μία συρταριέρα πάνω σε μία άλλη.

Οι συρταριέρες αυτές πωλούνται από το κατάστημα Chigo, αλλά φυσικά επειδή η Ιαπωνία πέφτει λίγο μακρυά, μπορεί να τις φτιάξει κάποιος και μόνος του. Το πιο σημαντικό είναι ότι το συγκεκριμένο σχέδιο, μπορεί να προσαρμοστεί στις περισσότερες συρταριέρες της αγοράς.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.