Μία σπαστή καρέκλα αλουμινίου που μαζεύει με κορδόνι

0
σπαστή καρέκλα αλουμινίου

Η Ollie είναι μια σπαστή καρέκλα με μοντέρνο design, η οποία μαζεύει αρκετά εύκολα, με το τράβηγμα ενός κορδονιού. Είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο και ξύλο και η λειτουργία της βασίζεται σε ένα κρυφό μηχανισμό, που επιτρέπει στην καρέκλα να αναδιπλωθεί πλήρως τραβώντας ελαφρά ένα κορδόνι.

σπαστή καρέκλα ollieO σκελετός της είναι από αλουμίνιο, κάτι που την κάνει εξαιρετικά ανθεκτική και ταυτόχρονα αρκετά ελαφριά. Το ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί είναι teak, κάτι που σημαίνει εξαιρετική αντοχή χωρίς συνεχή συντήρηση.

Βέβαια, ο συνδυασμός αλουμινίου, ξύλου teak και μοντέρνου design, είναι προφανές ότι ανεβάζει αρκετά το κόστος. Έτσι, το κάθε κομμάτι κοστίζει περίπου 300 δολάρια και όποιος θέλει μπορεί να το προ-παραγγείλει μέσω του Kickstarter, καθώς το project  αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροTo σύμπαν σε μικρογραφία με την βοήθεια ενός 3D εκτυπωτή
Επόμενο άρθροΈξυπνη και απλή ιδέα για στοιβαζόμενη συρταριέρα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια