Μία σπαστή καρέκλα αλουμινίου που μαζεύει με κορδόνι

0
σπαστή καρέκλα αλουμινίου

Η Ollie είναι μια σπαστή καρέκλα με μοντέρνο design, η οποία μαζεύει αρκετά εύκολα, με το τράβηγμα ενός κορδονιού. Είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο και ξύλο και η λειτουργία της βασίζεται σε ένα κρυφό μηχανισμό, που επιτρέπει στην καρέκλα να αναδιπλωθεί πλήρως τραβώντας ελαφρά ένα κορδόνι.

σπαστή καρέκλα ollieO σκελετός της είναι από αλουμίνιο, κάτι που την κάνει εξαιρετικά ανθεκτική και ταυτόχρονα αρκετά ελαφριά. Το ξύλο που έχει χρησιμοποιηθεί είναι teak, κάτι που σημαίνει εξαιρετική αντοχή χωρίς συνεχή συντήρηση.

Βέβαια, ο συνδυασμός αλουμινίου, ξύλου teak και μοντέρνου design, είναι προφανές ότι ανεβάζει αρκετά το κόστος. Έτσι, το κάθε κομμάτι κοστίζει περίπου 300 δολάρια και όποιος θέλει μπορεί να το προ-παραγγείλει μέσω του Kickstarter, καθώς το project  αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.