Πως να οργανώσετε το εργαστήρι σας με ταμπακιέρες και συρταριέρες

0
Η ταμπακιέρα είναι ένας πολύ καλός και φτηνός τρόπος να τακτοποιήσει κάποιος τα αναλώσιμα στο εργαστήριο του. Οι περισσότερες έχουν αρκετά χωρίσματα ενώ κάποιες έχουν και αποσπώμενα σκαφάκια, τα οποία σας βοηθούν να αλλάζετε τα εξαρτήματα από την μία ταμπακιέρα στην άλλη.
ταμπακιέρα Stanley με αποσπώμενα σκαφάκια
ταμπακιέρα Stanley με αποσπώμενα σκαφάκια
Η τιμή τους ξεκινάει από τα 5 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και 100 ευρώ για πολύ επώνυμες ταμπακιέρες με αποσπώμενα σκαφάκια, στεγάνωση αλλά και μεταλλικούς συνδέσμους.
 
Εκτός από τις ταμπακιέρες, σημαντική βοήθεια στην οργάνωση του εργαστηρίου, μπορεί να δώσουν και οι συρταριέρες. Οι μικρές συρταριέρες είναι πάρα πολύ πρακτικές, καθώς έχουν πολλές διαφορετικές θέσεις, άμεσα προσβάσιμες πάντα. Φυσικά δεν έχουν το πλεονέκτημα της φορητότητας που έχουν οι ταμπακιέρες, αλλά μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα τις κάθετες επιφάνειες.
 
 
Μία καλή λύση για να ξεχωρίζετε εύκολα τα περιεχόμενα της ταμπακιέρας ή της συρταριέρας, είναι είτε να εκτυπώσετε αυτοκόλλητα ή να κάνετε αυτοκόλλητες ετικέτες με κάποιο φθηνό ετικετογράφο (όπως αυτός εδώ ο Dymo mini)
 
 
 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως να διαλέξετε το κατάλληλο καυσόξυλο
Επόμενο άρθροReview: Ηλεκτρική σέγα Ryobi EJS-710 QEO
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια