Πως να οργανώσετε το εργαστήρι σας με ταμπακιέρες και συρταριέρες

0
Η ταμπακιέρα είναι ένας πολύ καλός και φτηνός τρόπος να τακτοποιήσει κάποιος τα αναλώσιμα στο εργαστήριο του. Οι περισσότερες έχουν αρκετά χωρίσματα ενώ κάποιες έχουν και αποσπώμενα σκαφάκια, τα οποία σας βοηθούν να αλλάζετε τα εξαρτήματα από την μία ταμπακιέρα στην άλλη.
ταμπακιέρα Stanley με αποσπώμενα σκαφάκια
ταμπακιέρα Stanley με αποσπώμενα σκαφάκια
Η τιμή τους ξεκινάει από τα 5 ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και 100 ευρώ για πολύ επώνυμες ταμπακιέρες με αποσπώμενα σκαφάκια, στεγάνωση αλλά και μεταλλικούς συνδέσμους.
 
Εκτός από τις ταμπακιέρες, σημαντική βοήθεια στην οργάνωση του εργαστηρίου, μπορεί να δώσουν και οι συρταριέρες. Οι μικρές συρταριέρες είναι πάρα πολύ πρακτικές, καθώς έχουν πολλές διαφορετικές θέσεις, άμεσα προσβάσιμες πάντα. Φυσικά δεν έχουν το πλεονέκτημα της φορητότητας που έχουν οι ταμπακιέρες, αλλά μπορούν να εκμεταλλευτούν καλύτερα τις κάθετες επιφάνειες.
 
 
Μία καλή λύση για να ξεχωρίζετε εύκολα τα περιεχόμενα της ταμπακιέρας ή της συρταριέρας, είναι είτε να εκτυπώσετε αυτοκόλλητα ή να κάνετε αυτοκόλλητες ετικέτες με κάποιο φθηνό ετικετογράφο (όπως αυτός εδώ ο Dymo mini)
 
 
 
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.