Ένα έξυπνο φωτιστικό με τριπλό φωτισμό

0
fotistiko_smart_led

Οι έξυπνες λάμπες γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένες. Πλέον μπορεί κάποιος να βρει μια RGB LED με wifi, με λιγότερο από 20 ευρώ (όπως αυτή την XIaomi). Όμως, παρότι υπάρχει αρκετή ποικιλία στις λάμπες και στις ταινίες LED, δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ακόμα σε φωτιστικά. Και όσα υπάρχουν απλώς χρησιμοποιούν ένα έξυπνο λαμπτήρα, χωρίς καμία άλλη καινοτομία. Εδώ έρχεται να κάνει την διαφορά, το ORB, ένα έξυπνο φωτιστικό, που έρχεται από την Δανέζικη εταιρία Shade.

φωτιστικό με πολλαπλό smart LEDTo ORB, δεν είναι απλώς ένα πολύ όμορφο φωτιστικό με Δανέζικο design. Χρησιμοποιεί στο έπακρο την τεχνολογία των έξυπνων λαμπτήρων, για να δημιουργήσει μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Αυτό που κάνει το ORB να ξεχωρίζει, είναι ο πολλαπλός διαμερισμένος φωτισμός που έχει. Ουσιαστικά το κάθε φωτιστικό αποτελείται από τρία διαφορετικά μέρη. Το πάνω, το κάτω και το μεσαίο. Καθένα από αυτά, έχει δικό του ξεχωριστό έξυπνο φωτισμό που μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα.

φωτιστικό με smart LedΈτσι κάποιος μπορεί να ανάψει μόνο τον κάτω για να το χρησιμοποιήσει ως κοινό κρεμαστό φωτιστικό ή να ανάψει μόνο το πάνω για να το χρησιμοποιήσει για δημιουργία ατμόσφαιρας. O μεσαίος περιμετρικός φωτισμός, χρησιμοποιείται πιο πολύ για σήμανση ή για δημιουργία αντίθεσης.

Το ORB αυτή στη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του Indiegogo μέσα στους επόμενους μήνες.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα της εταιρίας Shade.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY Polaroid κάμερα με Raspberry Zero και θερμικό εκτυπωτή
Επόμενο άρθροFlatpack λυόμενη σκηνή για πρόσφυγες από την ΙΚΕΑ
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια