Μερικά διαφορετικά πλεκτά έπιπλα

0

πλεκτά έπιπλαΤο VeegaDesign είναι μία νέα μικρή εταιρία με χειροποίητα έπιπλα, πίσω από την οποία βρίσκεται μία νεαρή δημιουργός με έδρα το Λονδίνο της Αγγλίας. Το VeegaDesign, πρόσφατα δημιούργησε μία αρκετά πρωτότυπη συλλογή από πλεκτά έπιπλα και φωτιστικά. Η συλλογή αυτή συγκέντρωσε αμέσως πολύ θετικές κριτικές και παρουσιάστηκε ήδη σε αρκετές ιστοσελίδες και ένθετα περιοδικών design.

Οι δημιουργίες της έχουν σύγχρονο design, και ειδικά η μία από τις καρέκλες, ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, για το πολύ ιδιαίτερο στυλ της.

Όπως είπαμε, σχεδόν όλα της τα κομμάτια είναι κατά κάποιο τρόπο πλεκτά.  Η δημιουργός, συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές ύφανσης / πλέξης και  μοντέρνα υλικά όπως τσόχα (felt) και paracord, καταφέρνει να δημιουργήσει μία πολύ μοντέρνα σειρά από έπιπλα και φωτιστικά.

Μέχρι στιγμής η σειρά με τα έπιπλα δεν είναι αρκετά μεγάλη (μόλις δύο καρέκλες και μερικά φωτιστικά), αλλά λογικά μετά τις τόσο καλές κριτικές θα αυξηθεί αυτός ο αριθμός αισθητά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις δημιουργίες της του VeegaDesign στην επίσημη ιστοσελίδα της ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook και instagram)

πλεκτά έπιπλα

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.