Ένα ρολόι τοίχου με έξυπνες λειτουργίες και όμορφο design

0

smart ρολόι τοίχουΜετά τα έξυπνα ρολόγια χειρός ήρθε και η σειρά για τα έξυπνα ρολόγια τοίχου. Το Glance είναι ένα καινότομο ρολόι τοίχου, με smart τεχνολογία που του επιτρέπει την ασύρματη αλληλεπίδραση με το κινητό ή το τάμπλετ. Η επιφάνεια του ρολογιού είναι ένα LED matrix το οποίο μπορεί να λειτουργεί σαν μικρή οθόνη.

smart ρολόι τοίχουΑυτό το ρολόι -εκτός φυσικά από το να δείχνει την ώρα- έχει και την δυνατότητα να σας ενημερώνει για το επόμενο ραντεβού σας, την θερμοκρασία, τον καιρό, την δύση του ηλίου, τις εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό σας και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

rgb led matrixΔιαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες με φωτοκύτταρο ώστε να μπορεί να αντιλαμβάνεται τον εξωτερικό φωτισμό και λειτουργεί με μπαταρία λιθίου. H μπαταρία μπορεί να κρατήσει 3 με 6 μήνες σύμφωνα με τους δημιουργούς. Επίσης διαθέτει 2 μικρά ηχεία, ώστε εκτός από οπτική ειδοποίηση, να έχετε και ηχητική αν το επιθυμείτε.

Συνδέεται ασύρματα μέσω bluetooth 4.2 με εφαρμογή για κινητά ή τάμπλετ, τα οποία έχουν λειτουργικό Android 5.0 ή iOS 8.

smart ρολόι τοίχουΜε λίγα λόγια το Glance εκτός από ρολόι, είναι ένα όμορφο οπτικό notification center το οποίο μπορείτε να κρεμάσετε σε ένα εμφανές σημείο στον τοίχο και έτσι να ενημερώνεστε άμεσα για ότι επιθυμείτε.

 

glance smart ρολόι τοίχου

Viral στο Indiegogo

Το Glance τώρα βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας crowdfunding του Indiegogo και ήδη έχει γίνει τεράστια επιτυχία, μαζεύοντας το 7 πλάσιο του ποσού που επιθυμούσε.

Ένας σημαντικός λόγος αυτής της επιτυχίας είναι και η πολύ καλή του τιμη, αφού το Glance στο πρώιμο πακέτο κόστιζε μόνο 99 δολάρια. Το πακέτο αυτό εξαντλήθηκε δυστυχώς αρκετά γρήγορα αλλά αν επιθυμείτε μπορείτε να το βρείτε στα 130 δολάρια1.

Βγαίνει σε αρκετά χρώματα 


  1. Η τιμή αυτή αναφέρεται μόνο στο Glance, χωρίς τυχόν μεταφορικά και δασμούς από τελωνείο.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.