Ένας πάγκος εργασίας με ρυθμιζόμενο σύστημα αποθήκευσης

0
πάγκος εργασίας με ρυθμιζόμενο σύστημα αποθήκευσης

Ο πάγκος εργασίας, είναι απαραίτητος για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία μάστορα/τεχνίτη. Αν και υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά σχέδια, όλα έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι η στιβαρότητα, η μεγάλη επιφάνεια εργασίας αλλά και διάφορες ευκολίες που προσφέρουν.

81d67c41823329.57b5b13027ca6
Μία φοιτήτρια βιομηχανικού σχεδίου από την Κροατία, η Laura Mrkša, σχεδίασε έναν διαφορετικό ξύλινο πάγκο εργασίας, ο οποίος διαθέτει ρυθμιζόμενο σύστημα αποθήκευσης, πάνω στην επιφάνεια του πάγκου.
bbcfa041823329.57b5b1302bf6a
Το σύστημα αποθήκευσης, αποτελείται από ξύλινα σκαφάκια 3 μεγεθών, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν με την διάταξη που επιθυμεί κάποιος, στις υποδοχές που υπάρχουν.
24815441823329.57b5b1302974f
Όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί που μπορεί να υπάρξουν
Οι υποδοχές βρίσκονται στις δύο άκρες του πάγκου, ενώ στην μέση υπάρχει μια σταθερή ξύλινη επιφάνεια. Κάθε σκαφάκι, έχει ένα διαφορετικό διάφανο καπάκι από χοντρό πλαστικό (πιθανόν ακρυλικό γυαλί) και έτσι μπορεί εύκολα να δει κάποιος τι ακριβώς βρίσκεται μέσα στο κάθε σκαφάκι.

8aee3241823329.57b5b1302c77e

Σίγουρα δεν είναι κατάλληλος πάγκος για ξυλοκατασκευές ή σιδεροκατασκευές, αλλά είναι πολύ κομψός και πρακτικός για σχεδιαστές, γραφίστες, μικρούς τεχνίτες και γενικά όσους ασχολούνται με craft.
Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και να επικοινωνήσετε με την σχεδιάστρια αν επιθυμείτε, μέσω της σελίδας της στο Behance.

 

Διαφήμιση
ΠΗΓΗLaura Mrkša
Προηγούμενο άρθροΌμορφο και πρακτικό τραπέζι από συγκολλητή ξυλεία παλέτας
Επόμενο άρθροΦτιάξτε μόνοι σας τα δικά σας φοιτητικά έπιπλα, εύκολα και οικονομικά
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια