Όμορφο και πρακτικό τραπέζι από συγκολλητή ξυλεία παλέτας

0

Μοντέρνο τραπέζι από συγκολλητή ξυλεία παλέτας

H συγκολλητή ξυλεία είναι ένας είδος ξυλείας, στο οποίο πολλά διαφορετικά κομμάτια ξύλου είναι συγκολλημένα μεταξύ τους. Το πλεονέκτημα της συγκολλητής ξυλείας, είναι ότι μπορούν να δημιουργηθούν πλάκες μεγάλων διαστάσεων και έτσι να χρησιμοποιούν σε κατασκευές που με απλές σανίδες, θα ήταν αδύνατο.

4fcb4541648297.57ae17e2c6719
Ένας Γάλλος σχεδιαστής, ο Arnaud Auclair, δημιούργησε ένα πολύ όμορφο τραπέζι από συγκολλητή ξυλεία με σανίδες από παλιές παλέτες.
Το τραπέζι ονομάζεται A-Table (Alpha Table) και ήταν το πρώτο έργο που έφτιαξε ο Arnaud Auclair, το 2012 στην Τουλούζ της Γαλλίας.
c6605441648297.57ae17e2c7a6a
Οι σανίδες είναι κολλημένες μεταξύ τους πλάγια και συγκρατούνται με δύο μεγάλες ντίζες, οι οποίες καταλήγουν στα 4 πόδια του τραπεζιού. Βέβαια τόσο μεγάλες ντίζες, δεν πρέπει να υπάρχουν στην αγορά (συνήθως είναι του μέτρου). Οπότε είτε είναι παραγγελία ή έχει χρησιμοποιήσει κάποιο κρυφό μηχανισμό για να τις ενώσει / συνδέσει.
 
644dad41648297.57ae17e2c5bd9Η διαφορετική απόχρωση αλλά και πλάτος, που έχουν οι σανίδες, δίνει μια ξεχωριστή όμορφιά. Ενώ και ο πρωτότυπος τρόπος σύνδεσης των ποδιών στο τραπέζι (μέσω της κουρμπαρισμένης ντίζας), το κάνει σίγουρα εντελώς ξεχωριστό.
 
92be7141648297.57ae17e2c71ae
Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην προσωπική ιστοσελίδα του δημιουργού, πατώντας εδώ.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΤέρατα από γνωστές ταινίες εισβάλλουν σε διάσημους πίνακες τοπίου
Επόμενο άρθροΈνας πάγκος εργασίας με ρυθμιζόμενο σύστημα αποθήκευσης
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια