Φωτιστικό γραφείου από ξύλινο μανεκέν ζωγραφικής

0

 φωτιστικό με ξύλινο μανεκέν ζωγραφικήςΗ ιστοσελίδα Yonolotiraria, παρουσίασε έναν απλό τρόπο για να φτιάξει κάποιος ένα αρκετά πρωτότυπο φωτιστικό γραφείου. Με την χρήση μιας σπαστής ξύλινης κούκλας (ξύλινο μανεκέν ζωγραφικής) και ενός ηλεκτρικού καλωδίου με ντουί, δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο φωτιστικό.

muneco1 
 
Η σπαστή ξύλινη κούκλα, έχει συνήθως μικρό κόστος (3-10 ευρώ) και μπορείτε να την βρείτε σε αρκετά μέρη (καταστήματα hobby, παιχνιδιών, Ikea). Λόγω των αρθρώσεων που έχει, μπορεί να πάρει (και να κρατήσει) ότι πόζα θελήσουμε.

  muneco15

Η σύνδεση ντουί, καλωδίου, διακόπτη και φις είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ηλεκτρολογικές γνώσεις. Παρόλα αυτά αν κάποιος φοβάται την διαδικασία, μπορεί να βρει στην αγορά, έτοιμα καλώδια με διακόπτη και ντουί.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες στην δημοσίευση στο Yonolotiraria (είναι στα Ισπανικά).
Διαφήμιση
ΠΗΓΗYonolotiraria
Προηγούμενο άρθροΈνα όρθιο γραφείο, που είναι ταυτόχρονα και υπολογιστής
Επόμενο άρθροD-Twelve, ένα διαφορετικό φωτιστικό με μαγνήτες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια