Φωτιστικό γραφείου από ξύλινο μανεκέν ζωγραφικής

0

 φωτιστικό με ξύλινο μανεκέν ζωγραφικήςΗ ιστοσελίδα Yonolotiraria, παρουσίασε έναν απλό τρόπο για να φτιάξει κάποιος ένα αρκετά πρωτότυπο φωτιστικό γραφείου. Με την χρήση μιας σπαστής ξύλινης κούκλας (ξύλινο μανεκέν ζωγραφικής) και ενός ηλεκτρικού καλωδίου με ντουί, δημιουργήθηκε ένα πολύ όμορφο φωτιστικό.

muneco1 
 
Η σπαστή ξύλινη κούκλα, έχει συνήθως μικρό κόστος (3-10 ευρώ) και μπορείτε να την βρείτε σε αρκετά μέρη (καταστήματα hobby, παιχνιδιών, Ikea). Λόγω των αρθρώσεων που έχει, μπορεί να πάρει (και να κρατήσει) ότι πόζα θελήσουμε.

  muneco15

Η σύνδεση ντουί, καλωδίου, διακόπτη και φις είναι αρκετά απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες ηλεκτρολογικές γνώσεις. Παρόλα αυτά αν κάποιος φοβάται την διαδικασία, μπορεί να βρει στην αγορά, έτοιμα καλώδια με διακόπτη και ντουί.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικές οδηγίες στην δημοσίευση στο Yonolotiraria (είναι στα Ισπανικά).

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.