Το D-Twelve είναι ένα ακόμα φωτιστικό, που φιλοδοξεί να χρηματοδοτηθεί, από την πλατφόρμα crowdfunding του Kickstarter. Το D-Twelve, εκτός από το πρωτότυπο σχήμα του (το οποίο είναι ένα δωδεκάεδρο, εξ’ ου και η ονομασία του), έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει.
 
Διαθέτει, ειδικούς μαγνήτες (νεοδυμίου) σε τρεις από τις έδρες του, που του επιτρέπουν να συνδεθεί με άλλα κομμάτια D-Twelve, δημιουργώντας έτσι όποια σύνθεση εσείς επιθυμείτε. Μάλιστα, οι μαγνήτες επιτρέπουν και την μεταφορά ηλεκτρικού ρεύματος, έτσι από μόνο ένα κομμάτι, μπορεί να ηλεκτροδοτείται ολόκληρη η σύνθεση.
 
Το D-Twelve, αυτή τη στιγμή προσφέρεται σε 3 διαφορετικές εκδοχές (αν πιάσει ένα ποσό η χρηματοδότηση, θα προστεθούν και άλλες). Μία από τσιμέντο, μία από ξύλο και μία από ύφασμα.
 
 
Μαζί με το D-Twelve, μπορείτε να πάρετε και κάποια πρόσθετα, τα οποία μπορούν να μετατρέψουν το φωτιστικό σε επιτοίχιο, κρεμαστό ή δαπέδου (με ένα τρίποδο).
 
Το D-Twelve, προσφέρεται σε 2 διαφορετικές εκδοχές. Η μία, είναι η βασική έκδοση και αποτελείται από μόνο ένα κομμάτι φτιαγμένο από τσιμέντο, το οποίο έχει σύνδεση για λαμπτήρα με υποδοχή Ε14. Σε αυτή την έκδοση, παρότι υπάρχουν μαγνήτες, το κάθε κομμάτι, πρέπει να έχει δική του παροχή ρεύματος. Η τιμή του είναι 40 Δολάρια.
 
Η δεύτερη έκδοση, είναι αυτή που έχει το module το οποίο χρησιμοποιεί τους μαγνήτες αλλά και τεχνολογία LED. Προσφέρεται στις 3 παραλλαγές που αναφέρθηκαν πιο πάνω (τσιμέντο, ξύλο, ύφασμα) με δυνατότητα επιλογής και χρώματος καλωδίου. Το κόστος της είναι 95 ευρώ (σαν πρώιμη έκδοση) και 120 ευρώ σαν κανονική. Αν και γίνεται αρκετά οικονομικότερο, αν κάποιος αγοράσει αρκετά πακέτα μαζί, σίγουρα είναι ακριβό, τουλάχιστον για τα Ελληνικά δεδομένα.

Επιτυχής χρηματοδότηση 

Η καμπάνια είναι ήδη επιτυχημένη, αφού έχει πιάσει το όριο χρηματοδότησης, που είχε θέσει αυτή τη φορά. Και λέμε αυτή τη φορά, γιατί το ίδιο project, είχε τεθεί πάλι για χρηματοδότηση, μερικούς μήνες νωρίτερα, χωρίς να πιάσει εκείνη τη φορά, το όριο  που είχε τεθεί.
 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το D-Twelve, στην σελίδα του project, στο Kickstarter.

 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦωτιστικό γραφείου από ξύλινο μανεκέν ζωγραφικής
Επόμενο άρθροMiα καρέκλα που είναι ταυτόχρονα και κρεμάστρα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια