Ντουλάπι από μεταλλικό βαρέλι

0
ντουλάπι από μεταλλικό βαρέλι
Τα μεταλλικά βαρέλια πετρέλαιου / λαδιού, δεν είναι και κάτι που βρίσκεις στον δρόμο σου κάθε μέρα. Αλλά πολλοί είτε λόγω επαγγέλματος είτε λόγω τύχης μπορεί να έχουν βρεί κατά καιρούς αρκετά. Οι περισσότεροι τα χρησιμοποιούν κυρίως σε απλές κατασκευές, όπως κάδοι σκουπιδιών, καζάνι για κάρβουνα, ψησταριές…
lockengeloet_schraenk_w1_04_lrg1
Αν το βαρέλι βρίσκεται σε καλή κατάσταση όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιες πολύ πιο εντυπωσιακές κατασκευές. Μία από αυτές είναι να κατασκευάσετε ένα πολύ όμορφο ντουλάπι από μεταλλικό βαρέλι.
 
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κόψετε με ένα σβουράκι (ή και μία σέγα με την κατάλληλη λάμα αν έχετε υπομονή) μία πόρτα στο πλάι. Φυσικά αυτό προυποθέτει ότι το βαρέλι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, εσωτερικά και εξωτερικά. 
neueschraenke
Μία μικρή Γερμανική εταιρία με το όνομα lockengeloet ασχολείται ακριβώς με αυτό τον τομέα. Δηλαδή της μετατροπής παλιών μεταλλικών βαρελιών σε όμορφα ντουλάπια και όχι μόνο. Έχει αρκετά εμπορικά κομμάτια, που πραγματικά το ένα είναι πιο όμορφο από το άλλο.
lockengeloet_clockwork_white_orange_redlockengeloet_barrellamp_2_quad_600
Εκτός των ντουλαπιών, έχει μετατρέψει βαρελία και σε φωτιστικά ή ακόμα και ρολόγια τοίχου.

lockengeloet_barrel_furniture_drybar_oak

Μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα τους όλα τα εμπορικά κομμάτια τα οποία έχουν κατασκευάσει μέχρι στιγμής και ίσως να εμπνευστείτε να φτιάξετε κάτι ανάλογο, αν πέσετε σε κάποιο καλό μεταλλικό βαρέλι.
 
 
Tip
Αν θέλετε να φτιάξετε και εσείς ένα ντουλάπι από μεταλλικό βαρέλι και δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά κάποιο δωρεάν μεταλλικό βαρέλι, κάντε μία βόλτα από κάποια μάντρα με παλιοσίδερα ή ρωτήστε κανά πλανόδιο παλιατζή. Σίγουρα δεν θα είναι και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά θα πετύχετε κάποιο με λίγα ευρώ.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕναλλακτικοί Τρόποι Καθαρισμού
Επόμενο άρθροReview: Γωνιακός τροχός Black And Decker AST15
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια