Πολυχρηστικό ρετρό σκαμπό με midcentury γραμμή

0
Πολυχρηστικό ρετρό σκαμπό με midcentury γραμμή

Αυτό πολυχρηστικό ρετρό σκαμπό έχει πολλαπλή λειτουργία, αφού εκτός από κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τραπεζάκι ή κομοδίνο. Η γραμμή του θυμίζει τα midcentury μοντέρνα έπιπλα της δεκαετίας του 60-70 και είναι δημιουργία του Ισπανού αρχιτέκτονα Pablo Carballal

Πολυχρηστικό ρετρό σκαμπό με midcentury γραμμήΕίναι φτιαγμένο από κυρτό κόντρα πλακέ και φύλλα φελλού. Το κόντρα πλακέ είναι σε πολλαπλές στρώσεις, από διαφορετική ξυλεία για δημιουργία αντίθεσης. Ο φελλός δένει αρμονικά με την όλη σύνθεση,  με μία έξυπνη σχεδίαση.

Πολυχρηστικό ρετρό σκαμπό με midcentury γραμμήΤο πολυχρηστικό αυτό μικρό έπιπλο δείχνει ιδανικό για καφέ και χώρους συνάθροισης, αφού κάποιος μπορεί να τοποθετήσει την τσάντα του ή το laptop, χωρίς τον κίνδυνο να ξεχαστεί ή να το πατήσει κάποιος κατά λάθος. 

 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.