Μία πρωτότυπη κρεμάστρα τοίχου, με μοντέρνο design

0
Μοντέρνα κρεμάστρα τοίχου

Η συγκεκριμένη κρεμάστρα τοίχου ονομάζεται KeepTrack έρχεται από την Αμερικανική εταιρία ILoveHandles, η οποία έχει ως έδρα το Oregon των ΗΠΑ. Αν και διαθέτει πολύ όμορφο  και μοντέρνο design, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει πραγματικά, είναι το αρκετά πρωτότυπο -και πολύ έξυπνο- σύστημα με τους μεταλλικούς γάντζους που έχει. 

μοντέρνα κρεμάστρα για τα ρούχαΤα στραντζαριστά κομμάτια λαμαρίνας που έχει, μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως γάντζοι για ρούχα είτε ως ράφια για αντικείμενα και γράμματα.

Monterna_kremastra_toixou_06Η λογική λειτουργίας αυτής της κρεμάστρας είναι αρκετά έξυπνη και απλή. Με μία κίνηση, μπορεί να αλλάξουν θέση αλλά και σχήμα όλοι οι μεταλλικοί γάντζοι.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να την αγοράσετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της IloveHandles, με κόστος 100 δολάρια για όλο το σύστημα (κρεμάστρα, μεταλλικοί γάντζοι και στηρίγματα για τον τοίχο) αν και σίγουρα αν κάποιος έχει πρόσβαση σε δισκοπρίονο πάγκου και μία στράντζα, μπορεί να φτιάξει κάτι ανάλογο και μόνος του.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜετατροπή ενός απλού τηλεκοντρόλ σε ξύλινου
Επόμενο άρθροΤσιμεντένια φωτιστικά με σουρεαλιστική διάθεση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια