Μετατροπή ενός απλού τηλεκοντρόλ σε ξύλινου

0
μετατροπή απλού τηλεκοντρόλ σε ξύλινο

O David Pacciuto, ο δημιουργός πίσω από το κανάλι του Youtube MakeSomething, ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως μετέτρεψε ένα απλό πλαστικό τηλεκοντρόλ από τηλεόραση, σε ξύλινο. Αν και η διαδικασία κατασκευής δεν είναι και τόσο εύκολη και είναι απαραίτητο ένα CNC λέιζερ και ένα 3D scanner, αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο, καθώς είναι πολύ όμορφο το τελικό αποτέλεσμα.

DIY ξύλινο τηλεκοντρόλ
By MakeSomething

Το πιο δύσκολο κομμάτι στην όλη κατασκευή, ήταν να «περάσει» το ακριβές σχέδιο των κουμπιών στον υπολογιστή που χειρίζεται το CNC λέιζερ. Ο ίδιος το έκανε με μία ψηφιακή φωτογραφική και με αρκετή επεξεργασία στον υπολογιστή. Παρόλα αυτά, χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες για να το πετύχει σωστά.

DIY ξύλινο τηλεκοντρόλ
By MakeSomething

Όλο το τηλεκοντρόλ είναι φτιαγμένο από ξύλο καρυδιάς, εκτός από την πρόσοψη, που είναι εξωτικό ξύλο για αντίθεση. Αρκετά έξυπνο σαν ιδέα ήταν και το σύστημα κουμπώματος με μαγνήτες που χρησιμοποίησε για την βάση.

Δείτε αναλυτικά όλη τη διαδικασία στο βίντεο από το κανάλι του.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Mi Box, ένα κορυφαίο Tv Box από την Xiaomi
Επόμενο άρθροΜία πρωτότυπη κρεμάστρα τοίχου, με μοντέρνο design
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια