Νέα υπηρεσία ενοικίασης εργαλείων από την Husqvarna

0
ενοικίαση husqvarna

H Husqvarna εδώ και λίγες μέρες εγκαινίασε μία νέα υπηρεσία για την Ελληνική αγορά, την ενοικίαση εργαλείων από το επίσημο δίκτυο των αντιπροσώπων της. Μπορεί η ενοικίαση εργαλείων να είναι κάτι αρκετά διαδεδομένο στο εξωτερικό, όμως στην Ελλάδα δεν το βρίσκουμε συχνά, ειδικά για εργαλεία που προορίζονται για ερασιτεχνική χρήση. Στην Αθήνα υπάρχουν κάποια καταστήματα ενοικίασης εργαλείων, όμως στην επαρχία είναι αδύνατο να βρεις κάποιο. Γιαυτό και η νέα υπηρεσία της Husqvarna είναι πολύ βολική, καθώς έχει καταστήματα αντιπροσώπων ακόμα και σε σε μικρές κωμοπόλεις της επαρχίας.

προτεινόμενες τιμές ενοικίασης
Τα προτεινόμενα εργαλεία με τις προτεινόμενες τιμές ενοικίασης. Πιθανώς να υπάρχουν διαφορετικές τιμές ανά αντιπρόσωπο.

Μέχρι στιγμής, τα εργαλεία που φαίνονται να προτείνονται είναι τα πολύ δημοφιλή (αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, πλυστικό…) και δεν περιλαμβάνεται κάποιο πολύ επαγγελματικό που κοστίζει πάνω από 2000 ευρώ (πχ δεν φαίνεται να υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης για τριβείο πατώματος…). Οι τιμές ενοικίασης είναι λογικές, με την ημερήσια ενοικίαση να είναι περίπου στο 1/20 της λιανική τιμής πώλησης (πχ το πλυστικό PW 490 με τιμή ενοικίασης 30 ευρώ, έχει λιανική 650 ευρώ). Φυσικά αν θέλετε να το ενοικιάσετε για περισσότερες μέρες, υπάρχει έκπτωση.

Καταβολή εγγύησης

Στους όρους χρήσης αναφέρεται ότι πρέπει να καταβληθεί και εγγύηση πριν την ενοικίαση, αλλά δυστυχώς δεν αναγράφεται κάπου ποιο είναι το ποσό της εγγύησης ανά εργαλείο. Το ποσό της εγγύησης επιστρέφεται στο ακέραιο με την επιστροφή του εργαλείου αν δεν υπάρχουν βλάβες. Το καλό είναι ότι μπορεί να γίνει και με χρέωση κάρτας. Η καταβολή εγγύησης είναι λογική και δεν θα πρέπει να ξενίζει. Κανείς δεν πρόκειται να δανείσει κάποιο εργαλείο που κοστίζει 600 ή και περισσότερο σε έναν άγνωστο, χωρίς κάποιου είδους εγγύησης.

Σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία για κάποιον που θέλει ένα καλό εργαλείο για 1-2 μέρες δουλειά ή για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει ένα εργαλείο σε πραγματικές συνθήκες πριν το αγοράσει. Στα θετικά της προσφοράς είναι ότι περιλαμβάνονται και πολλά νέα μοντέλα μπαταρίας (βέβαια η μπαταρία και ο φορτιστής χρεώνονται ξεχωριστά). Έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από αρκετούς που δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα βενζινοκίνητα.

Μακάρι και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν την. Μέχρι στιγμής η μόνη άλλη που φαίνεται να κάνει κάτι αντίστοιχο είναι η Karcher, όμως εκεί η προσφορά δεν απευθύνεται σε ερασιτέχνες.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως κάνουμε συντήρηση σε 4χρονους βενζινοκινητήρες εργαλείων
Επόμενο άρθροDIY διαμορφωτής άκρης σωλήνων (pipe notcher)
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια