Ένα ξύλινο τηλεκοντρόλ που ελέγχει όλες τις έξυπνες συσκευές

0
ξύλινο τηλεκοντρόλ για έλεγχο wifi

Συνήθως οι περισσότερες έξυπνες συσκευές έχουν δικό τους τηλεκοντρόλ ή κάποια ειδική εφαρμογή για κινητό, μέσω της οποίας μπορείτε να τις χειριστείτε. Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι αν δημιουργήσετε ένα κεντρικό τηλεκοντρόλ για όλες, σύντομα θα υπάρχει και μία πολύ όμορφη εμπορική λύση. Το συγκεκριμένο ξύλινο τηλεκοντρόλ, ονομάζεται Turn Touch και μπορεί να ελέγξει οποιαδήποτε συσκευή έχει WiFi, με μόνο 4 πλήκτρα.

Έχει πολύ μικρό μέγεθος με minimal design, ενώ μπορεί να ελέγξει ως και 4 διαφορετικές συσκευές. Η εναλλαγή ανάμεσα στις συσκευές γίνεται κρατώντας πατημένο ένα συγκεκριμένο πλήκτρο για μερικά δεύτερα, ενώ ο προγραμματισμός μπορεί να γίνει μέσω εφαρμογής για iOs και MacOS.

ξύλινο τηλεκοντρόλΤο Turn Touch βγαίνει σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις, μαόνι, padauk και rosewood, οι οποίες έχουν στην βάση το λογότυπο της εταιρίας. Αν κάποιος το επιθυμεί μπορεί να δημιουργήσει το δικό του λογότυπο και να αντικαταστήσει αυτό της εταιρίας πάνω στο τηλεκοντρόλ, φυσικά με επιπλέον κόστος.

Kickstarter

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter και παρότι απομένουν ακόμα σχεδόν 20 μέρες, έχει υπερβεί ήδη τον αρχικό στόχο. 

Τώρα το κόστος για το κάθε τηλεκοντρόλ εξαρτάται από το ξύλο που θα επιλέξει κάποιος. Το πιο οικονομικό ξεκινάει από τα 69 δολάρια (για το μαόνι) ενώ μπορεί να φτάσει έως και τα 99 δολάρια για το πιο ακριβό rosewood. Σίγουρα όχι και τόσο οικονομικό για τηλεκοντρόλ….

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview : NSHL468, ένας οικονομικός ελεγκτής καλωδίου δικτύου και USB
Επόμενο άρθροΕντυπωσιακά 3D Φωτιστικά που μοίαζουν με ολόγραμμα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια