Εξαρτήματα πολυεργαλείου Parkside PMFWZ A1

0

εξαρτήματα πολυεργαλείου Parkside

Ένα αρκετά καλό σετάκι με εξαρτήματα πολυεργαλείου από τα Parkside στα Lidl αυτή τη εβδομάδα. Το συγκεκριμένο σετάκι προορίζεται για το αντίστοιχο πολυεργαλείο Parkside αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από σχεδόν όλες τα πολυεργαλεία άλλων μαρκών (Einhell, Bosch,Skil…) καθώς η υποδοχή είναι ακριβώς ίδια για σχεδόν όλα τα αντίστοιχα πολυεργαλεία κοπής/τριβής.
 
Πουλιέται σαν σετάκι ανακατασκευής του μπάνιου αλλά όλα τα εξαρτήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές άλλες εργασίες εκτός μπάνιου.
 
Η τιμή του ήταν αρκετά δελεαστική, 6 ευρώ μόνο όταν το κάθε ένα από τα 3 εξαρτήματα που διαθέτει κοστίζει περίπου 10 ευρώ σε άλλα επώνυμα ανταλλακτικά. Τα εξαρτήματα δείχνουν καλής κατασκευής και δε μοιάζουν να διαφέρουν σε κάτι από αυτά των πιο επωνύμων μοντέλων.

Περιέχει 3 εξαρτήματα και 10 γωνιακά γυαλόχαρτα διαφορετικής κόκκωσης.

image

Πλάκα λείανσης για αφαίρεση κόλλας πλακιδίων και υπολειμμάτων κονιάματος

DSC01817

Ξύστρα για αφαίρεση κόλλας πλακιδίων, σιλικόνης, χρωμάτων ….

DSC01812

Διαμαντοπρίονο για κόψιμο ή αφαίρεση αρμών. Το συγκεκριμένο, αν και θέλει λίγο προσοχή και εξάσκησει για να το χρησιμοποιήσετε σωστά, μπορεί να σας σώσει, αν θέλετε να αφαιρέσετε ένα πλακάκι.

DSC01818

Τριγωνικά αυτοκόλλητα φύλλα λείανσης διαφορετικής κόκκωσης (60/80/100/120/240).

Τα συγκεκριμένα δε έχουν τρύπες για απορρόφηση της σκόνης. Αν θέλετε να δείτε πως κάνουμε τρύπες εύκολα στα γυαλόχαρτα μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Όπως είπα το συγκεκριμένο σετ κοστίζει μόνο 6 ευρώ και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από