Φτιάξτε τον καναπέ στο σχήμα που θέλετε με αυτό το έξυπνο σύστημα

0
Bob, ένα modular σύστημα για καναπέδες

Το Bob είναι ένα έξυπνο σύστημα σύνθεσης για καθιστικά, που έρχεται από τους Σουηδούς σχεδιαστές Thomas Bernstrand και Stefan Borselius. Το σύστημα αυτό αποτελείται από 4 διαφορετικά σχέδια ίδιου πάχους, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους δημιουργώντας οποιαδήποτε μορφή καθιστικού επιθυμεί κάποιος.

Bob, ένα modular σύστημα για καναπέδεςΤο κάθε κομμάτι έχει επενδεδυμένο ύφασμα σε όλες τις πλευρές, έτσι μπορεί να τοποθετηθεί όπως επιθυμεί κάποιος. Επίσης το κάθε κομμάτι βγαίνει σε πάρα πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Έτσι, εξαιτίας αυτού, οι διαφορετικοί συνδυασμοί μεταξύ τους είναι σίγουρα πάρα πολλοί. Τo Bob μπορεί να γίνει από μονόχρωμη ή πολύχρωμη πολυθρόνα, έως διθέσιος ή τριθέσιος καναπές ή ακόμα και  μικρό ή μεγάλο πουφ.

Bob, ένα modular σύστημα για καναπέδεςΣίγουρα θα πρέπει να αναφερθεί ότι αν και αναφέρονται αρκετές πληροφορίες για τις διαστάσεις και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα αυτά τα κομμάτια, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το πως μένουν σταθερά μεταξύ τους. Πιθανώς να χρησιμοποιούνται μαγνήτες, αυτοκόλλητες ταινίες ή ίσως και τίποτα.

Βέβαια αν δεν χρησιμοποιείται κάποιος μηχανισμός για να μένουν σταθερά μεταξύ τους, δεν θα είναι και πολύ χρηστικά, αλλά σίγουρα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Δείτε περισσότερα στην Σουηδική σελίδα Bla Station, στην οποία φιλοξενούνται δημιουργίες από Σουηδούς σχεδιαστές.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.