Μία νεαρή Ιταλίδα σχεδιάστρια, δημιούργησε μία από τις πιο πρωτότυπες βιβλιοθήκες που έχετε δει. Η Irene Girelli, όπως είναι το όνομά της, εμπνευσμένη από τον δικό μας Παρθενώνα, σχεδίασε μία βιβλιοθήκη που θυμίζει την κάτοψη του σπουδαίου αυτού μνημείου.

βιβλιοθήκη που θυμίζει τον παρθενώναΣτην βιβλιοθήκη αυτή, οι κίονες έχουν αντικατασταθεί από μεταλλικές σωλήνες (πιθανότατα αλουμινίου), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ράφια, ως στηρίγματα αλλά και ως κρεμάστρες για περιοδικά ή εφημερίδες.

βιβλιοθήκη εμπνευσμένη από τον ΠαρθενώναΣίγουρα μία πολύ πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα για μια μοντέρνα βιβλιοθήκη, ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το project αλλά και την ίδια την δημιουργό, στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.