Μία νεαρή Ιταλίδα σχεδιάστρια, δημιούργησε μία από τις πιο πρωτότυπες βιβλιοθήκες που έχετε δει. Η Irene Girelli, όπως είναι το όνομά της, εμπνευσμένη από τον δικό μας Παρθενώνα, σχεδίασε μία βιβλιοθήκη που θυμίζει την κάτοψη του σπουδαίου αυτού μνημείου.

βιβλιοθήκη που θυμίζει τον παρθενώναΣτην βιβλιοθήκη αυτή, οι κίονες έχουν αντικατασταθεί από μεταλλικές σωλήνες (πιθανότατα αλουμινίου), οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ράφια, ως στηρίγματα αλλά και ως κρεμάστρες για περιοδικά ή εφημερίδες.

βιβλιοθήκη εμπνευσμένη από τον ΠαρθενώναΣίγουρα μία πολύ πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα για μια μοντέρνα βιβλιοθήκη, ακόμα και αν δεν είστε λάτρης του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό το project αλλά και την ίδια την δημιουργό, στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο10 όμορφες ιδέες για ρουστίκ κρεβάτι για το εξοχικό σας (και όχι μόνο)
Επόμενο άρθροReview: Μίνι πληκτρολόγιο IS11-BT05 με bluetooth σύνδεση
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια