DIY industrial βάση για επαγγελματικές κάρτες

1
industrial βάση για επαγγελματικές κάρτες
Αυτή είναι μια πολύ απλή θήκη για κάρτες που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας σε λίγα λεπτά. Είναι σε industrial στυλ, φτιαγμένη με ένα κομμάτι από καδρόνι 20χ40 χιλιοστά, ένα κομμάτι λάμα μαύρης 2χ40  χιλιοστά και μερικές βίδες και τυφλά παξιμάδια. 
industrial_thiki_karton_1_v1industrial_thiki_karton_5_v1
 
 
Τα κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν. Το καδρόνι είναι «πετσαριστό» από μαλακή ξυλεία και η λάμα μαύρη, οπότε και τα δύο θέλανε καθάρισμα.
 
industrial_thiki_karton_3_v1
Το καδρονάκι αφού πλανίστηκε, κόπηκε σε φαλτσοκούτι με σιγάτσο σε 3 ίδια κομμάτια.
 

industrial_thiki_karton_6_v1

Στην συνέχεια κολλήθηκαν με ξυλόκολλα. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και καρφωτικό, αλλά εφόσον πρόκειται για μια απλή βάση για επαγγελαμτικές κάρτες, δεν κρίθηκε αναγκαίο.
 
Η λάμα κόπηκε σε δύο ίσια κομμάτια, και καθαρίστηκε με γωνιακό τροχό και δίσκο φτερού. Στην συνέχεια τρίφτηκαν με πολύ ψιλό γυαλόχαρτο και γυαλίστηκαν με απλό γυαλιστικό μετάλλων. Επίσης λειάνθηκαν οι ακμές για να γίνεται λίγο σβήσιμο στις γωνίες.
 
Τα καδρονάκια βάφτηκαν με σπρέι βερνικιού (απόχρωση καρυδιάς).
 
Για το δέσιμο των μεταλλικών με των ξύλινων κομματιών χρησιμοποιήθηκαν βίδες εξάγωνες και τυφλά παξιμάδια. Και οι βίδες και τα παξιμάδια, ήταν γαλβανιζέ, οπότε δεν έχουν την γυαλάδα του inox. Σίγουρα με inox θα ήταν πολύ πιο καλό το αποτέλεσμα αλλά είναι και αισθητά πιο ακριβές και δεν μπορείς να τις βρεις παντού.
 
Industrial βάση για επαγγελματικές κάρτες
Τελικό αποτέλεσμα. Συνολικός χρόνος μαζί με αναμονή 3-4 ώρες. Πραγματικός χρόνος 15-20 λεπτά (πιο πολύ για να γυαλιστούν όσο γινόταν τα μεταλλικά κομμάτια). 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜεταλλικά στηρίγματα βιβλίων με σούπερ ήρωες
Επόμενο άρθροΦωτιστικά από κορμούς δέντρων
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
1 Σχόλιο
νεότερο
παλαιότερο πιο δημοφιλές
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια