Το Ισραηλινό Studio Cheha, έγινε αρκετά γνωστό  πριν μερικά χρόνια, όταν κυκλοφόρησε μία πρωτότυπη σειρά από φωτιστικά που θυμίζουν ολόγραμμα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία ψευδαίσθηση, η οποία δημιουργείται από ένα ειδικά χαραγμένο φύλλο ακρυλικού πλαστικού.

3D φωτιστικά που θυμίζουν ολόγραμμαΑρχικά τα φωτιστικά του Studio Cheha, προσφέρθηκαν μέσω του Kickstarter στα μέσα του 2014 με κόστος περίπου 40-60 ευρώ το ένα. Πλέον, μπορεί κάποιος να τα βρει μέσω της ιστοσελίδας τους ή σε κάποιον επίσημο αντιπρόσωπο σε όλο το κόσμο (στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιος), με κόστος αρκετά υψηλότερο από την αρχική προσφορά μέσω του Kickstarter (120-150 ευρώ περίπου το καθένα).

3D φωτιστικά που θυμίζουν ολόγραμμαΗ σειρά αποτελείται από αρκετά διαφορετικά σχέδια, όλα εκ των οποίων έχουν μία καλοσχεδιασμένη ξύλινη βάση. Η πρωτοτυπία και η ποιότητα κατασκευής, είναι ένας από τους λόγους που είναι best seller στο διάσημο μουσείο MOMA στην Νέα Υόρκη.

Φυσικά, όπως σχεδόν σε κάθε επιτυχημένο project μέσω Kickstarter, μπορείτε να βρείτε μία πολύ πιο οικονομική αντιγραφή σε κάποιο Κινέζικο e-shop, όπως αυτές εδώ, με κόστος 10-20 ευρώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΈνα ξύλινο τηλεκοντρόλ που ελέγχει όλες τις έξυπνες συσκευές
Επόμενο άρθροCmus, ένας πολύ ελαφρύ CLI music player για Linux
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια