Σπαθοσέγα PARKSIDE PFS 710A

0
Σπαθοσέγα PARKSIDE

Η σπαθοσέγα Parkside PFS 710A είναι ένα εργαλείο που διατίθεται αποκλειστικά από τα υπέρ-καταστήματα Lidl. Είναι μια μεγάλη ηλεκτρική σπαθοσέγα με το παλαιότερο design που είχαν οι σπαθοσέγες.

Είναι αρκετά δυνατή με επιλογή ρύθμισης ταχύτητας (500-2600σ.α.λ), διακόπτη ταλάντωσης με 4 επιλογές, αλλάζει λάμες με κλειδί αλεν (μικρές και μεγάλες με αλεποουρά) και έχει καλώδιο 3 μέτρων.
Στη συσκευασία μαζί με την σπαθοσέγα θα βρείτε φυσικά το βιβλίο οδηγίων, ένα κλειδί άλλεν καθώς και 2 λάμες, μία για κοπές σε ξύλο και μία σε μέταλλο.
 
Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αποτελεί διαφήμιση ή προώθηση προϊόντος. Το προϊόν αγοράστηκε κανονικά από επίσημο κατάστημα πώλησης. Η ιστοσελίδα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εταιρία κατασκευής ή πώλησης του προϊόντος.

Εντυπώσεις

Η σπαθοσέγα PARKSIDE PFS 710A είναι μια αρκετά δυνατή ερασιτεχνική σπαθοσέγα που μπορεί να κάνει εύκολα αρκετές “χοντρό”-δουλειές. Έχει αβαθμίδωτη επιλογή ταχύτητας και επιλογή ταλάντωσης που σας επιτρέπουν να τα ρυθμίσετε ανάλογα το υλικό που κόβετε.  Επίσης έχει τη δυνατότητα συνεχής λειτουργίας με το πάτημα του ειδικού κουμπιού.
 
Στα αρνητικά της είναι σίγουρα το άσχημο design (βελτιώθηκε αισθητά σε μεταγενέστερες εκδόσεις) και η λίγο άβολη θέση της λαβής η οποία έχει. Επίσης σίγουρα η αλλαγή λάμας με άλλεν είναι κάτι που πλέον είναιπαρωχημένο. Πλέον οι περισσότερες σέγες και σπαθοσέγες έχουν γρήγορη αλλαγή λάμας, με έξυπνο σύστημα χωρίς χρήση κλειδιού.
Για περισσότερα σχετικά με τα εργαλεία Parkside μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς κάνει μια σπαθοσέγα και τι διαφορές έχει με μία σέγα, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο από το 2012 και έπειτα έχει ανανεωθεί αισθητά με καλύτερο σχεδιασμό και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
  Εγγραφείτε  
Ειδοποίηση από