Ένα δισκοπρίονο με ράγες από την Dewalt

1
δισκοπρίονο με ράγες από την DeWalt
Η DeWalt είναι μια από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής εργαλείων. Το DeWalt Tracksaw είναι ένα δισκοπρίονο χειρός όπως όλα τα άλλα, μόνο που έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Έχει δικές του ράγες οδήγησης διάφορων μεγεθών, που του επιτρέπουν να κάνει τέλειες ευθείες κοπές, χωρίς καμια δυσκολία. Υπάρχουν και άλλα μοντέλα με παράλληλους οδηγούς ,οδηγούς ευθείας, αλλά οι ράγες εδώ είναι κάτι διαφορετικό.
dewalt tracksaw 

Οι ράγες προσφέρουν σταθεροτητα, εργονομία και σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε εύκολα σε δύσκολα σημεία,σε κάθετες επιφάνειες,σε επιφάνειες με κενά….

Οι ράγες -φυσικά- είναι από αλουμίνιο και είναι επεκτάσιμες, αφού μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε όσες θέλετε. 

Σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί οικονομικό, καθώς κοστίζει λίγο πάνω από 400 ευρώ (είναι Dewalt βλέπετε) αλλά σίγουρα τα αξίζει τα λεφτά του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά DeWalt Tracksaw


Power Supply
230V, 12A
Max Watts Out
1,300 MWO
Blade
6-1/2” 44T ATB
Διάμετρος δίσκου
165 χιλιοστά
Ταχύτητα ρελαντί
1,750–4,000 RPM
Dust Management
Universal 1-1/4” Port
Anti-Kickback Design
 
Bevel Capacity
47˚
Max. Depth of Cut at 45˚
44 mm
Max Depth of Cut at 45˚ on Guide Rails
40 mm
Max. Depth of Cut
59 mm
Max. Depth of Cut on Guide Rails
55 mm
Συνολικό βάρος
5 κιλα

 
Βάρος πακέτου
5 κιλά
 
 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚατασκευή σπιτιού από μπάλες με άχυρο
Επόμενο άρθρο3 μοναδικές συνταγές με σοκολάτα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
1 Σχόλιο
νεότερο
παλαιότερο πιο δημοφιλές
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια