Αν έχετε ασχοληθεί με επεξεργασία φωτογραφιών, θα γνωρίζετε ότι ένα από τα πιο βαρετά πράγματα είναι η αφαίρεση του background από φωτογραφίες με πορτρέτα ανθρώπων. Παρόλο που οι τελευταίες εκδόσεις του photoshop/gimp το είχαν κάνει λίγο πιο εύκολο, εξακολουθεί να είναι μία διαδικασία που καλό θα ήταν να γινόταν εντελώς αυτόματα. Ε, λοιπόν μπορεί πλέον να γίνει αυτόματα και μάλιστα είναι και εντελώς δωρεάν!!! 

Από τις λίγες φορές που η περιγραφή μίας εφαρμογής είναι 100% ακριβής, χωρίς κανένα αστερίσκο

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα remove.bg, να ανεβάσετε την φωτογραφία που θέλετε, να περιμένετε 5 δεύτερα και η φωτογραφία χωρίς background είναι έτοιμη! Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε καμία εφαρμογή στον υπολογιστή, ούτε καν να έχετε υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε πρόσβαση σε ένα browser (ακόμα και από κινητό ή tablet).

Εφόσον ολοκληρωθεί η επεξεργασία της φωτογραφίας, μπορείτε να την κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, σε μορφή png.

Μία σχετικά δύσκολη φωτογραφία. Το μόνο που ξέφυγε ήταν ελάχιστες τρίχες.

Τώρα αν αναρωτιέστε που είναι η παγίδα, προς το παρόν δεν υπάρχει καμία. Η online εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε. 

Μία από τις φωτογραφίες που δοκιμάστηκαν και είχαν πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση κατάφερε να κροπάρει μόνο τα πόδια του ενός εκ των δύο ατόμων.

Από τις δοκιμές που κάναμε, πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε. Όντως η αναμονή είναι 5 δεύτερα ή και λιγότερο και το τελικό αποτέλεσμα στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι τέλειο. Στις μόνες περιπτώσεις που φαίνεται ότι δεν τα καταφέρνει είναι σε φωτογραφίες όπου δεν υπάρχει πρόσωπο και εμφανίζονται λίγα μέρη του σώματος ή όταν ο σωματότυπος δεν είναι εμφανής και μπερδεύεται με το bagkground.

Επίσης, μέχρι στιγμής, μπορεί και αναγνωρίζει αυτόματα μόνο ανθρώπους. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜετατροπή θερμαινόμενου καθίσματος αυτοκινήτου σε καρέκλα γραφείου
Επόμενο άρθροΈνας φορητός εκτυπωτής που εκτυπώνει σε οποιαδήποτε επιφάνεια
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
1 Σχόλιο
νεότερο
παλαιότερο πιο δημοφιλές
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια