Πως να απενεργοποιήσετε τη αυτόματη έναρξη των βίντεο στο Facebook

0
αυτόματη έναρξη των βίντεο
To Facebook τον τελευταίο διάστημα ενεργοποίησε αυτόματα μια επιλογή, που για τους περισσότερους χρήστες είναι αρκετά ενοχλητική. Την αυτόματη έναρξη των βίντεο στις ενημερώσεις. Έτσι, χωρίς να το θέλετε και να το επιλέξετε, βλέπετε βίντεο που έχουν δημοσιεύσει άλλοι, τα οποία πιθανώς να σας είναι παντελώς αδιάφορα. 
 
Όμως, εκτός από ενοχλητικό, μπορεί να σας προκαλεί σημαντική καθυστέρηση ή ακόμα και κόλλημα στη σύνδεση σας  ή να σας τρώει άδικα ΜΒς, αν έχετε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.
 
Ευτυχώς, μπορείτε αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε πολύ εύκολα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
 
Αν έχετε το Facebook στην Ελληνική γλώσσα παρακολουθήστε την διαδικασία στο παρακάτω gif
 

Aν έχετε Αγγλική γλώσσα στο Facebook, ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω gif

Αν θέλετε να δείτε χωρίς κίνηση πατήστε στις παρακάτω φώτο

Ελληνική γλώσσα

Αγγλική γλώσσα 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.