Πως να απενεργοποιήσετε τη αυτόματη έναρξη των βίντεο στο Facebook

0
To Facebook τον τελευταίο καιρό ενεργοποίησε αυτόματα μια επιλογή που για τους περισσότερους χρήστες είναι αρκετά ενοχλητική. Την αυτόματη έναρξη των βίντεο στο newsfeed/ενημερώσεις. Έτσι χωρίς να το θέλετε και να το επιλέξετε, βλέπετε βίντεο που έχουν δημοσιεύσει άλλοι τα οποία πιθανώς να σας είναι παντελώς αδιάφορα. 
 
Εκτός από ενοχλητικό όμως, μπορεί να σας προκαλεί καθυστέρηση ή κόλλημα στη σύνδεση σας αν έχετε κακή σύνδεση ή να σας τρώει άδικα ΜΒς αν έχετε σύνδεση ίντερνετ περιορισμένου όγκου.
 
Ευτυχώς μπορείτε πολύ εύκολα να το απενεργοποιήσετε αν θέλετε.
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή
Αν έχετε το Facebook είναι στη Ελληνική γλώσσα παρακολουθήστε τη διαδικασία στο παρακάτω gif
 
 

 

Aν έχετε αγγλική γλώσσα στο Facebook, ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω gif

Αν θέλετε να δείτε χωρίς κίνηση πατήστε στις παρακάτω φώτο

Ελληνική γλώσσα

Αγγλική γλώσσα 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.