Πως να απενεργοποιήσετε τη αυτόματη έναρξη των βίντεο στο Facebook

0
αυτόματη έναρξη των βίντεο
To Facebook τον τελευταίο διάστημα ενεργοποίησε αυτόματα μια επιλογή, που για τους περισσότερους χρήστες είναι αρκετά ενοχλητική. Την αυτόματη έναρξη των βίντεο στις ενημερώσεις. Έτσι, χωρίς να το θέλετε και να το επιλέξετε, βλέπετε βίντεο που έχουν δημοσιεύσει άλλοι, τα οποία πιθανώς να σας είναι παντελώς αδιάφορα. 
 
Όμως, εκτός από ενοχλητικό, μπορεί να σας προκαλεί σημαντική καθυστέρηση ή ακόμα και κόλλημα στη σύνδεση σας  ή να σας τρώει άδικα ΜΒς, αν έχετε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας.
 
Ευτυχώς, μπορείτε αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε πολύ εύκολα. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
 
Αν έχετε το Facebook στην Ελληνική γλώσσα παρακολουθήστε την διαδικασία στο παρακάτω gif
 

Aν έχετε Αγγλική γλώσσα στο Facebook, ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω gif

Αν θέλετε να δείτε χωρίς κίνηση πατήστε στις παρακάτω φώτο

Ελληνική γλώσσα

Αγγλική γλώσσα 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠλήρης οδηγός αγοράς υπολογιστή. Τι πρέπει να προσέξετε!
Επόμενο άρθροPuppy, μία πολύ ελαφριά διανομή Linux σε Netbook Asus EEE 1000
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια