Ένας Ιάπωνας για 5 συνεχόμενα χρόνια φωτογραφίζει διαφορετικές μινιατούρες κάθε μέρα

0
φωτογραφικό ημερολόγιο με μινιατούρες 
 
Η αναπαράσταση με μινιατούρες, είναι μια αρκετά διαδεδομένη μορφή τέχνης. Υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες, ερασιτέχνες ή μη, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος τέχνης. Ένας από αυτούς που ξεχωρίζουν, είναι ο Ιάπωνας σκηνοθετικός καλλιτέχνης Tatsuya Tanaka.
 

 

Ο κύριος Tanaka, από τον Απρίλη του 2011, καθημερινά (ανελλιπώς) δημιουργεί ένα ξεχωριστό έργο από μινιατούρες, το οποίο το ανεβάζει σε μορφή ημερολογίου, στην προσωπική του ιστοσελίδα. 
Αυτή τη στιγμή έχει δημιουργήσει περισσότερα από 1500 ξεχωριστά φωτογραφικά έργα, το καθένα από τα οποία, είναι ξεχωριστό.
 

 

Δεν είναι η ποσότητα των έργων, αυτό που κάνει τον Tatsuya Tanaka να ξεχωρίζει, αλλά η ποιότητα, καθώς τα περισσότερα από αυτά, είναι πραγματικά μοναδικά.
 
φωτογραφικό ημερολόγιο με μινιατούρες 
Αν θέλετε να δείτε όλα τα έργα του κύριου Tanaka, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την προσωπική του σελίδα πατώντας εδώ, και εκεί μπορείτε να βρείτε σε μορφή ημερολογίου, όλα τα έργα του από το 2011. Αν διαθέτετε Instagram και -εκτός από τους κλασσικούς instagram λογαριασμούς- θέλετε για ξεκάρφωμα να ακολουθήσετε και ένα διαφορετικό, μπορείτε να πατήσετε εδώ.
Τέλος αν επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε και συλλογές από τα έργα του σε μορφή βιβλίου, από αυτό το e-shop (μέχρι στιγμής έχει δύο διαφορετικά βιβλία με συλλογές με κόστος 20 ευρώ το κάθε βιβλίο)

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.