Ένα ημερολόγιο με εντυπωσιακές μινιατούρες σε καθημερινά αντικείμενα

0
Η αναπαράσταση με μινιατούρες είναι μια αρκετά διαδεδομένη μορφή τέχνης. Υπάρχουν αρκετοί καλλιτέχνες, ερασιτέχνες ή μη, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος τέχνης. Ένας από αυτούς που ξεχωρίζουν είναι ο Ιάπωνας σκηνοθετικός καλλιτέχνης Tatsuya Tanaka.

Ο κύριος Tanaka από τον Απρίλη του 2011, καθημερινά (ανελλιπώς), δημιουργεί ένα ξεχωριστό έργο από μινιατούρες, το οποίο το ανεβάζει σε μορφή ημερολογίου στην προσωπική του ιστοσελίδα. 
Αυτή τη στιγμή έχει δημιουργήσει περισσότερα από 1500 ξεχωριστά φωτογραφικά έργα, το καθένα από τα οποία είναι ξεχωριστό.

Αυτό που κάνει τον Tatsuya Tanaka να ξεχωρίζει δεν είναι τόσο ο αριθμός των έργων αλλά η ποιότητα, καθώς τα περισσότερα από αυτά είναι πραγματικά μοναδικά.
φωτογραφικό ημερολόγιο με μινιατούρες
Αν θέλετε να δείτε όλα τα έργα του κύριου Tanaka, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την προσωπική του σελίδα πατώντας εδώ, και εκεί μπορείτε να βρείτε, σε μορφή ημερολογίου, όλα τα έργα του από το 2011. Αν διαθέτετε Instagram -και εκτός από τους κλασσικούς instagram λογαριασμούς θέλετε για ξεκάρφωμα να ακολουθήσετε και ένα διαφορετικό- μπορείτε να πατήσετε εδώ.
 
Τέλος αν επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε και συλλογές από τα έργα του σε μορφή βιβλίου, από αυτό το e-shop (μέχρι στιγμής έχει δύο διαφορετικά βιβλία με συλλογές με κόστος 20 ευρώ το κάθε βιβλίο).
 
Μικρογραφία σε πέτρα
Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε και τις εκπληκτικές μινιατούρες του κύριου Ιτο Χιροτόσι πατώντας εδώ.

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments