Ένας φακός μικρότερος και από ένα κέρμα

0
μικροσκοπικός φακός

Πόσο μικρός μπορεί να είναι ένας μίνι-φακός; Μάλλον πιο μικρός από όσο φανταζόμαστε, αφού ο Sub, ο μικρότερος φακός του κόσμου, έχει μήκος μόλις 2μιση εκατοστά και δεν ξεπερνάει σε διάμετρο ένα μικρό κέρμα.

Ο SUB σε σύγκριση με μερικά κοινά αντικείμενα.

Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό φακό, τύπου μπρελόκ, που είναι φτιαγμένος για να αντέχει τα πάντα. Είναι αδιάβροχος, ανθεκτικός στην σκόνη και τόσο ανθεκτικός που μπορεί να αντέξει ακόμα και ένα πάτημα από αυτοκίνητο.

Λειτουργεί με 3 μικρές μπαταρίες AG1 (τύπου κουμπί) και με φυσιολογική χρήση μπορεί να έχει αυτονομία έως και ένα χρόνο. Δυστυχώς δεν έχει μεγάλη φωτεινότητα, μόλις 30 lumens, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για να φωτίσετε λίγο τοπικά (πχ κάτι που σας έπεσε).

μίνι φακός

Μπορείτε να το έχετε στο μπρελόκ των κλειδιών, ως περιδέραιο, σε αλυσίδα στο παντελόνι, σαν λαβή στο φερμουάρ και γενικότερα κάπου που μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στον Sub είναι η τιμή του. Αυτή τη στιγμή προσφέρεται μέσω του Kickstarter μόλις στα 17 ευρώ ο ένας με εντελώς δωρεάν μεταφορικά. Μάλιστα αν επιλέξετε περισσότερους η τιμή πέφτει αρκετά. Πχ οι δύο κοστίζουν 22 ευρώ και οι τρεις 25 ευρώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY powerbank για laptop
Επόμενο άρθροDIY αντλία για αυτόματη μίξη εποξικής ρητίνης
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια