Μετατρέψτε μια παλιά ξύλινη πόρτα σε κάδρο για φωτογραφίες

0
παλιά ξύλινη πόρτα σε timelie φωτογραφιώνΚάποιες φορές ακόμα και το πιο «άχρηστο» αντικείμενο με λίγη επεξεργασία μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια πανέμορφη δημιουργία που σίγουρα θα κόστιζε αρκετά αν την αγοράζατε από κάποιο μαγαζί.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η μετατροπή μιας παλιάς ξύλινης πατζουρόπορτας σε ένα πανέμορφο κάδρο για φωτογραφίες.
Η επεξεργασία που χρειάζεται η ξύλινη πόρτα είναι πάρα πολύ απλή. Ουσιαστικά  το μόνο που θέλει είναι το βάψιμο στο χρώμα (ή τεχνοτροπία) που θέλετε και η εκτύπωση των φωτογραφιών στο κατάλληλο μέγεθος. Φυσικά καλό είναι να είναι όλη η πόρτα με γυάλινα παράθυρα όπως και αυτή της φωτογραφίας.

page-7

 
Για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε ένα Timeline με φωτογραφίες. Δηλαδή φωτογραφίες από διάφορα σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας σε χρονολογική σειρά. Στη συγκεκριμένη έχει φτιαχτεί Timeline με φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού μέχρι τη γέννηση και το μεγάλωμα των παιδιών τους.
 
Τέτοια ξύλινη πόρτα μπορείτε να βρείτε σχετικά εύκολα δίπλα από κάδους σκουπιδιών. Οι περισσότεροι όταν κάνουν ανακαίνιση και αλλάζουν τα πατζούρια, πετάνε τις παλιές ξύλινες πόρτες στα σκουπίδια.
 
Πραγματικά μία πολύ όμορφη και σχετικά εύκολη κατασκευή, αν φυσικά έχετε τα κατάλληλα υλικά. Μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά στο photogmommie.
 
Αν και δεν είναι και πολύ εύκολο, μπορείτε αν θέλετε να μεταφέρετε και ασπρόμαυρες φωτογραφίες απευθείας στο γυαλί. Δείτε πως μπορείτε να το κάνετε εδώ.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως μπορείτε να βάψετε το χαλάκι της εξώπορτας
Επόμενο άρθροΠως θα απαλλαγείτε από τις σφήκες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια