Πως μπορείτε να βάψετε το χαλάκι της εξώπορτας

0
πως θα βάψετε το χαλάκι της εξώπορτας
Τα χαλάκια για την εξώπορτα, συνήθως είναι μονόχρωμα, χωρίς κάποιο σχέδιο. Κάποιες φορές έχουν τυπωμένο κάποιο μονόχρωμο χαιρετισμό ή κάποιο άλλα, αλλά τα σχέδια τους είναι περιορισμένα και δεν είναι καθόλου απίθανο να ανακαλύψετε ότι σε έναν όροφο μιας πολυκατοικίας, όλα τα χαλάκια είναι ακριβώς ίδια.
 
Όμως μπορείτε πολύ εύκολα να τους δώσετε το δικό σας στυλ με λίγο χρώμα. Τα ψάθινα χαλάκια μπορεί να βαφούν πολύ εύκολα  και με σχετικά μόνιμα αποτέλεσμα, με λίγο ακρυλικό σπρέι.
 
Αν βαφεί καλά και το αφήσετε να στεγνώσει μπορεί να κρατήσει για πάρα πολύ καιρό. Τα ακρυλικά σπρέι είναι σχετικά φτηνά και κοστίζουν 3-5 ευρώ περίπου. Υπάρχουν σε δεκάδες αποχρώσεις και έτσι μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και ακρυλικό χρώμα με πινέλο ή ρολό. Με την χρήση χαρτοταινίας ή στένσιλ μπορείτε να κάνετε μοναδικά σχέδια.
 
Τα πλαστικά χαλάκια δεν βάφονται το ίδιο καλά με τα ψάθινα. Θα χρειαστείτε ειδικό αστάρι για μονιμότερα αποτελέσματα πάνω σε πλαστικό.

 

Έτσι με ένα απλό ψάθινο χαλάκι, λίγο φαντασία, αρκετή όρεξη και ένα σπρέι μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά χαλάκια.

 
Δείτε διάφορες ιδέες από DIY χαλάκια για να πάρετε κάποια ιδέα.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΧρησιμοποιήστε ξυλόκολλα για να κάνετε στένσιλ σε ξύλα
Επόμενο άρθροΜετατρέψτε μια παλιά ξύλινη πόρτα σε κάδρο για φωτογραφίες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια