Δώστε χρώμα και στυλ στο χαλάκι της εξώπορτας

0

Το χαλάκια για την εξώπορτα συνήθως είναι μονόχρωμα χωρίς σχέδιο.Κάποιες φορές έχουν τυπωμένο κάποιο μονόχρωμο χαιρετισμό.Τα σχέδια τους είναι περιορισμένα και δεν είναι απίθανο να συναντήσετε σε έναν όροφο μιας πολυκατοικίας όλα τα χαλάκια να είναι ίδια.

Μπορείτε πολύ εύκολα όμως να τους δώσετε το δικό σας στυλ με λίγο χρώμα.Τα ψάθινα χαλάκια μπορεί να βαφούν πολύ εύκολα με λίγο ακρυλικό σπρέι.
Αν βαφεί καλά και το αφήσετε να στεγνώσει μπορεί να κρατήσει για πάρα πολύ καιρό.Τα ακρυλικά σπρέι είναι σχετικά φτηνά και κοστίζουν 3-5 ευρώ περίπου.Υπάρχουν σε δεκάδες αποχρώσεις και έτσι μπορείτε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
Μπορείτε φυσικά να χρησιμοποιήσετε και ακρυλικό χρώμα με πινέλο ή ρολό.
Με την χρήση χαρτοταινίας ή στένσιλ μπορείτε να κάνετε μοναδικά σχέδια.
Τα πλαστικά χαλάκια δε βάφονται το ίδιο καλά με τα ψάθινα.Θα χρειαστείτε ειδικό αστάρι για μονιμότερα αποτελέσματα πάνω σε πλαστικό.

Έτσι με ένα απλό ψάθινο χαλάκι,λίγο φαντασία,αρκετή όρεξη και ένα σπρέι μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά χαλάκια.

Δείτε διάφορες ιδέες από DIY χαλάκια για να πάρετε κάποια ιδέα.
Other by Redlands Media & Bloggers Lauren Donaldson

Πολιτική σχολιασμού

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης.
Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι « I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.