Διάφανες φωτογραφίες πάνω σε γυαλί

0
 

φωτογραφίες πάνω σε γυαλίΘέλετε να μεταφέρετε φωτογραφίες πάνω σε γυαλί; Μπορείτε να το κάνετε  ακολουθώντας μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη τεχνική από το blog inspiredideasmag.

 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι,μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τυπωμένη σε χαρτί, μία διάφανη αυτοκόλλητη ταινία και λίγη διάφανη κόλλα.

Διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή σχετικά.

Όπως είπαμε θέλετε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τυπωμένη σε χαρτί από laser εκτυπωτή. Αν δεν έχετε μπορείτε να το εκτυπώσετε σε κάποιο μαγαζί με φωτοτυπίες.
Έπειτα πάρτε το διάφανο αυτοκόλλητο φύλλο και κόψτε το στις κατάλληλες διαστάσεις. Μετά βγάλτε το πίσω φύλλο προστασίας του αυτοκόλλητου φύλλου και κολλήστε πάνω τη φωτογραφία με τη πλευρά του μελανιού να ακουμπάει στη κολλώδες μεριά του διάφανου φύλλου.
Όταν το έχετε κολλήσει, τρίψτε το χαρτί σιγά σιγά από το πίσω μέρος για να πιεστεί το μελάνι πάνω στη διάφανη αυτοκόλλητη κόλλα.

 
φωτογραφίες πάνω σε γυαλίΤοποθετείστε το πρώτα σε ένα μπολ με ζεστό νερό για 7 λεπτά. Όταν το βγάλετε αρχίστε να τρίβετε ελαφρά το πίσω μέρος του χαρτιού ώσπου να αρχίσει να αφαιρείτε σιγά σιγά. Μην τρίψετε δυνατά γιατί μπορεί να φύγει και το μελάνι.

 
φωτογραφίες πάνω σε γυαλίΌταν θα έχει φύγει όλο το χαρτί και θα έχει μείνει η διάφανη ταινία με τη αποτυπωμένη φωτογραφία πάνω της είναι έτοιμο για να το κολλήσετε οπουδήποτε θέλετε.
 
Για αναλυτικότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις προς το δημιουργό, μπορείτε να μπείτε εδώ (είναι στα Αγγλικά).
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε μόνοι σας DIY αποσμητικό ρούχων (febreze)
Επόμενο άρθροΚάντε τις ξεραμένες χαρτοταινίες σαν καινούργιες μέσα σε 1 λεπτό
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια