Πως θα φτιάξετε ένα πριόνι ξυλουργού από το μηδέν

0
 DIY πριόνι ξυλουργού από το μηδέν 
 

Στο ίντερνετ, υπάρχουν διάφοροι οδηγοί, για το πώς μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα πριόνι ξυλουργού. Οι περισσότεροι από αυτούς, συνήθως, αφορούν μόνο την κατασκευή της λαβής και το κόλλημα της στην λάμα.

 DSCF9943
 
O Brian Noel όμως, δείχνει πως μπορεί κάποιος να φτιάξει ένα λεπτό πριόνι ξυλουργού (σεγάτσο, πριόνι μελαμίνης, πριόνι χελιδονοουράς…) κυριολεκτικά από το μηδέν. Και όταν λέμε κυριολεκτικά από μηδέν, το εννοούμε, αφού κάνει ακόμα και το σχηματισμό των δοντιών, στη λάμα του πριονιού.
 
 Selection_988
Σίγουρα η διαδικασία δεν είναι εύκολη (ειδικά η δημιουργία των δοντιών), αλλά αν κάποιος έχει το μεράκι και τα απαραίτητα εργαλεία, αξίζει να το κάνει. 

 
Selection_989

Το καλό είναι ότι δεν δείχνει απλώς την διαδικασία, αλλά παρέχει και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατασκευή. Έτσι αναφέρει και τι υλικά χρησιμοποιήθηκαν, τα περισσότερα υλικά μπορούν να βρεθούν εύκολα. Μόνη εξαίρεση ίσως είναι η λεπτή λάμα από ατσάλι 1095, σε αυτές τις διαστάσεις.   


 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την διαδικασία στο παρακάτω βίντεο, από το κανάλι του στο youtube.
 
 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY Παιχνίδι Puzzle με ξύλινες βέργες
Επόμενο άρθροΈνα όρθιο γραφείο, που είναι ταυτόχρονα και υπολογιστής
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια