Εναλλακτική DIY Παπουτσοθήκη

0
μια διαφορετική DIY παπουτσοθήκη

Πριν από λίγο καιρό είδα σε ένα μπλογκ μια εναλλακτική diy παπουτσοθηκη. Ήταν μια έξυπνη και απλή παραλλαγή ενός μοντέρνου σχεδίου κάποιας εταιρίας. Οπότε είπα να το δοκιμάσω για να δω αν βολεύει όντως.

Βαθμός ΔυσκολίαςΕύκολο
ΚόστοςΛιγότερο από 10 ευρώ
Χρόνος1-2 ώρες(χωρίς στέγνωμα)

Είναι ένα πολύ απλό σχέδιο που ουσιαστικά μοιάζει με μια ραφιερα.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι mdf 16 χιλιοστών, γωνιακούς συνδέσμους και ακρυλικά χρώματα κρεμ και σοκολατί (λόγω του καιρού και ότι βάφω εσωτερικά δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω ελαιοχρώματα καθόλου)

Το κόστος της ήταν περίπου 10 ευρώ και ο πραγματικός χρόνος κατασκευής (αν εξαιρέσουμε το χρόνο στεγνώματος) περίπου μια ώρα.

 Η διάφορα της δικιάς μου κατασκευής με τη κατασκευή του not martha είναι ότι εγώ το έφτιαξα με πλάτη, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να το μεταφέρω πιο εύκολα αν θέλω, κάνοντας λιγότερες τρύπες στο τοίχο.
 
Το καλό με αυτή τη παπουτσόθηκη είναι ότι πιάνει πάρα πολύ λίγο χώρο και είναι καλαίσθητη.
 
Οι διαστάσεις που χρησιμοποίησα είναι 4,5 εκατοστά διαφορά στο πρώτο ράφι και 6,5 στο δεύτερο.
Το μικρο ράφι είχε 10 εκατοστά πλάτος και το μεγάλο 18,5.Μπορεί να γίνει ακόμα πιο μικρο και το μικρο και το μεγάλο ράφι,απλώς θα κρέμονται πιο πολύ τα παπούτσια,Εγώ ήθελα να στέκονται ειδικά τα εύκαμπτα για να μη πιέζονται .
DSC00405-horz

Για τη βαφή χρησιμοποίησα ακρυλικό αστάρι και ακρυλικά χρώματα. Βάφτηκαν 2 χεριά μέσα σε μια μέρα. Επειδή το ξύλο είναι mdf θέλει ένα δυο χεριά παραπάνω στα σόκορα επειδή τραβάνε αρκετό χρώμα.
Έχω λειάνει τις ακμές με τριβείο.
Στο τοίχο το έδεσα με δυο βίδες βιδωμένες σε 6αρες ούπες


Εντυπώσεις

Σαν ιδέα είναι αρκετά εύκολη και πρακτική. Έχετε άμεση πρόσβαση στα παπούτσια σας και μπορείτε να την κατασκευάσετε έτσι όπως σας βολεύει. Το μόνο πρόβλημα, είναι ότι με τους συνδέσμους, μετά από μερικούς μήνες «κάθησαν» τα ράφια. Αν θέλετε να φτιάξετε κάτι παρόμοιο ή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε γωνιές ή ακόμα καλύτερα κρυφή μεγάλη βίδα περασμένη μέσα σε κάθε ράφι.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑκόνισμα αλυσίδας αλυσοπρίονου, όλοι οι τρόποι
Επόμενο άρθροΦτιάχνω διακοσμητικά μπουκάλια
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια