Ένα CNC που ζωγραφίζει ειδοποιήσεις και μυνήματα στον τοίχο σας

0
CNC τοίχου ζωγραφίζει ειδοποιήσεις

To Joto είναι ένα μικρό ρομπότ, το οποίο έχει την δυνατότητα να ζωγραφίζει ειδοποιήσεις και ότι σχέδιο επιλέξετε, πάνω σε ένα ασπροπίνακα. Σε λειτουργία θυμίζει τα κλασσικά CNC μηχανήματα, μόνο που αντί για λέιζερ ή φρέζα, έχει ένα ειδικό μαρκαδόρο.

Η σχεδίαση γίνεται αυτόματα, χρησιμοποιώντας την ειδική εφαρμογή σε κινητό ή υπολογιστή, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με διάφορα γνωστά apps, ώστε να εμφανίζει αυτόματα τις ειδοποιήσεις στον τοίχο σας. Έτσι εκτός από διασκέδαση, μπορεί να έχει και πιο πρακτική χρήση.

Και ίσως αυτό είναι και το δυνατό του σημείο. Καθώς αντί για μία οθόνη ή ένα άχαρο dot matrix πίνακα, το Joto μπορεί να εμφανίζει οποιοδήποτε μήνυμα με λίγο διαφορετικό τρόπο.

Ιδανικό για παρουσιάσεις ή τιμοκατάλογος καταστήματος

CNC τοίχου

Όπως φαίνεται και από την παρουσίαση του προϊόντος, είναι ιδανικό για τιμοκατάλογος ή μενού ημέρας σε καταστήματα, αφού με λίγες απλές κινήσεις από το κινητό μπορείτε να αλλάζετε εύκολα τις τιμές στον πίνακα.

Μέσω Kickstarter

Το Joto αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter και τα πάει σχετικά καλά, έχοντας συγκεντρώσει ήδη το απαιτούμενο κεφάλαιο στο οποίο αποσκοπούσε.

To κόστος του κάθε Joto δεν είναι απαγορευτικό, αφού το κάθε κομμάτι στοιχίζει περίπου 150 Αγγλικές λίρες. Τιμή αρκετά λογική για CNC μηχανισμό.

Την στιγμή που γράφεται το άρθρο, απομένουν ακόμα 2 εβδομάδες για την λήξη της καμπάνιας, έτσι όποιος το επιθυμεί, μπορεί ακόμα να το αποκτήσει. Αναμενόμενος χρόνος παράδοσης φαίνεται να είναι οι αρχές του 2018, ενώ χώρα αποστολής των πακέτων, μάλλον η Κίνα.

Διαφήμιση
  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • CNC
Προηγούμενο άρθροΦορητό τερματικό τσέπης από Raspberry Zero
Επόμενο άρθροReview: Ψηφιακός θερμοστάτης STC 1000

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια