φουτουριστικό σετ πληκτρολογίουH Γερμανική εταιρία AUDI, είναι γνωστή σε όλους, για τα καλοσχεδιασμένα αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφορεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τα περισσότερα από αυτά έχουν γίνει μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, κυρίως λόγω της μηχανικής αξιοπιστίας, αλλά και της πολύ όμορφης σχεδίασης, που πάντα έχει κάθε μοντέλο που κυκλοφορεί η AUDI.

Μένοντας πιστός σε αυτές τις αξίες που εκφράζουν την Audi, ο Νότιο-Κορεάτης σχεδιαστής Jarim Koo, δημιούργησε ίσως το πιο όμορφο σετ πληκτρολογίου που έχει σχεδιαστεί ποτέ. Το σετ αυτό ονομάζεται AUDI Layer και είναι τόσο φουτουριστικό, που νομίζει κανείς ότι βγήκε από κάποιο σκηνή ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Το AUDI Layer είναι ένα σετ 4 σε 1, καθώς συνδυάζει πληκτρολόγιο, ποντίκι, ταμπλέτα γραφής αλλά και ασύρματο φορτιστή συσκευών. Είναι σε γραμμή flatpack, δηλαδή σχεδόν όλο είναι απολύτως επίπεδο με αρκετά μικρό πάχος.

1. Ταμπλέτα γραφής / trackpad

φουτουριστικό σετ πληκτρολογίουΤο πληκτρολόγιο «σκεπάζεται» από την ταμπλέτα γραφής, η οποία μπορεί να γίνει και trackpad1 αν δεν χρησιμοποιείται η ειδική ακίδα.

2. Πληκτρολόγιο

Αν αφαιρεθεί η ταμπλέτα γραφής, τότε αποκαλύπτεται το πληκτρολόγιο, το οποίο είναι φτιαγμένο όλο από αλουμίνιο. Το κάθε πλήκτρο σχηματίζει μία ελαφρυά κοιλότητα, κάνοντας το έτσι να αναγνωρίζεται εύκολα από τον χρήστη. Το πληκτρολόγιο έχει επίσης ενσωματωμένο backlight.

3. Ποντίκι

To mouse θυμίζει περισσότερο φουτουριστικό αυτοκίνητο, παρά ένα κοινό mouse. Λειτουργεί ασύρματα με ενσωματωμένη μπαταρία η οποία φορτίζεται όταν βρίσκεται στη θέση αναμονής πάνω στο σετ.

4. Ασύρματος φορτιστής

Σε αυτή τη θέση υπάρχει και ασύρματος φορτιστής ο οποίος μπορεί να φορτίσει οποιαδήποτε συσκευή. Για να γίνει αυτό φυσικά, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένο το καλώδιο παροχής, το οποίο δεν είναι απαραίτητο κατά την χρήση των συσκευών.

Το AUDI Layer, σχεδιάστηκε για χρήση στα γραφεία της ίδια της εταιρίας AUDI, αλλά πιθανώς να κυκλοφορήσει και εμπορικά σε περιορισμένα κομμάτια.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το φουτουριστικό σετ πληκτρολογίου, μπορείτε να δείτε στην σελίδα του σχεδιαστή στο Behance.


  1. TrackPad : Είναι η επίπεδη επιφάνεια αφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανίχνευση κινήσεων. Σχεδόν πάντα, υπάρχει σε Laptop υπολογιστές, ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση mouse.

Διαφήμιση
ΠΗΓΗBehance
Προηγούμενο άρθροΈνα μικρό gadget για το κινητό, σας βοηθάει να λέτε παραμύθια στα μικρά παιδιά
Επόμενο άρθροΑγορές από GearBest, εμπειρία και συμβουλές (Updated Νοέμβρης 2018)
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια