Φτιάξτε εύκολα σπάγκο από πλαστικά μπουκάλια

3
σπάγκο από πλαστικά μπουκάλια 
 Εδώ και λίγες μέρες το Kickstarter φιλοξενεί ένα πολύ καινοτόμο προϊόν που μπορεί να βοηθήσει αρκετά στην ανακύκλωση των πλαστικών μπουκαλιών. Το προϊόν αυτό, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μικρός κόφτης που μπορεί εύκολα να κόψει λωρίδες από το πλαστικό.
 
 Η ιδέα αυτή είχε πρώτο-κυκλοφορήσει μερικούς μήνες πριν στο διαδίκτυο, το οποίο είχε γεμίσει με αρκετά πρωτότυπα τέτοια μικρά εργαλεία. Οι δημιουργοί του project, Pavel και Ivan, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο εργαλείο και να το κυκλοφορήσουν ως εμπορικό κομμάτι.
 
 σπάγκο από πλαστικά μπουκάλια
Η διαφορά αυτής της έκδοσης με κάποιες άλλες που είχαν κυκλοφορήσει πριν, είναι ότι είναι μικρή, πρακτική και με ρυθμιζόμενο πλάτος κοπής. Έτσι, μπορείτε εσείς να επιλέξετε εύκολα πόσο λεπτό θα είναι κάθε φορά το πλαστικό που κόβετε.
 
σπάγκο από πλαστικά μπουκάλια 
Με αυτό το εργαλείο, δεν θα κάνετε μόνο γρήγορα ανακύκλωση στα πλαστικά μπουκάλια, αλλά θα έχετε ταυτόχρονα ένα γερό πλαστικό σπάγκο, μήκους αρκετών μέτρων , που μπορεί να αντέξει αρκετό φορτίο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
Τα πλαστικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα πλαστικά μπουκάλια, μπορούν (ευτυχώς ή δυστυχώς) να αντέξουν για αρκετά χρόνια (κάποια μέχρι και 1000) εκτεθειμένα σε εξωτερικές συνθήκες και το μόνο που μπορεί να τα αλλοιώσει, είναι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες.
 

 

Το κόστος αυτού του εργαλείου, μέσω του Kickstarter είναι μικρό (15 ευρώ το ένα) και σίγουρα είναι προσιτό στους περισσότερους. Μπορείτε να συμμετάσχετε και εσείς στην χρηματοδότηση του project, αγοράζοντας ένα ή και περισσότερα τώρα μέσω του Kickstarter ή μπορείτε να περιμένετε να κυκλοφορήσει εμπορικά και να το αγοράσετε μέσω της ιστοσελίδας των δημιουργών, λίγο καιρό πιο μετά.
 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑυτοσχέδιος τορνος από ξύλο
Επόμενο άρθροΜία Μονόπολη εμπνευσμένη από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
3 Σχόλια
νεότερο
παλαιότερο πιο δημοφιλές
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια