Μία Μονόπολη εμπνευσμένη από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών

0
Μονόπολη από τον άρχοντα των δακτυλιδιών
Η Μονόπολη είναι σίγουρα το δημοφιλέστερο επιτραπέζιο παιχνίδι, που έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Έχει φανατικούς παίκτες και παίζεται εδώ και δεκαετίες από μικρούς και μεγάλους. Αν και έχουν κυκλοφορήσει μερικές διαφορετικές εκδόσεις αυτά τα χρόνια, οι περισσότεροι ακόμα αγοράζουμε σπίτια και ξενοδοχεία στην Λιοσίων και την Επτανήσου.
Μια σχεδιάστρια από την Κροατία, η Sonja Batusic, είχε μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα. Να συνδυάσει το αγαπημένο της επιτραπέζιο παιχνίδι με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, την κορυφαία τριλογία βιβλίων του Τόλκιν (που έγινε και κινηματογραφική επιτυχία από τον Peter Jackson).
I-Made-A-LOTR-Themed-Monopoly4__880
Αν και οι κανόνες και το ύφος του παιχνιδιού έχουν παραμείνει ακριβώς ίδιοι, τα γραφικά και οι ονομασίες του παιχνιδιού, είναι όλα βασισμένες στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών. Έτσι ακόμα και το κλασσικό “GO” στην αρχή κάθε γύρου, έχει μετατραπεί σε “Go on an Adventure“.
 
I-Made-A-LOTR-Themed-Monopoly2__880
Στο κέντρο του παιχνιδιού υπάρχει φυσικά ένας χάρτης της Μέσης Γης, ενώ όλη η κατασκευή δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή μέσα στο ξύλινο κουτί με το λογότυπο του Άρχοντα στο πάνω μέρος. Η κατασκευή ανέβηκε από την ίδια την δημιουργό στο Bored Panda και εκεί μπορεί κάποιος αν θέλει, να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την κατασκευή.
 
Όποιος λατρεύει την μονόπολη και έχει το μεράκι φυσικά, μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και να περνάει πολύ πιο ευχάριστα τις ώρες του παιχνιδιού. Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να γίνει με τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών, υπάρχουν αρκετές μυθολογίες που μπορεί να εμπνευστεί και να βασιστεί κάποιος (πχ Game Of Thrones).
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε εύκολα σπάγκο από πλαστικά μπουκάλια
Επόμενο άρθροΚοσμήματα για φίλους της αστρονομίας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια