Ο Άρχοντας της Μονόπολη

0
 
  
I-Made-A-LOTR-Themed-Monopoly__880
Η Μονόπολη είναι σίγουρα το δημοφιλέστερο επιτραπέζιο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Έχει φανατικούς παίκτες και παίζεται εδώ και δεκαετίες από μικρούς και μεγάλους. Αν και έχουν κυκλοφορήσει μερικές διαφορετικές εκδόσεις αυτά τα χρόνια, ακόμα αγοράζουμε σπίτια και ξενοδοχεία στην Λιοσίων και την Επτανήσου.
 
Μια σχεδιάστρια από την Κροατία, η Sonja Batusic, είχε μια πολύ όμορφη ιδέα. Να συνδυάσει το αγαπημένο της επιτραπέζιο παιχνίδι με τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, την κορυφαία τριλογία βιβλίων του Τόλκιεν (που έγινε και κινηματογραφική επιτυχία από τον Peter Jackson).
I-Made-A-LOTR-Themed-Monopoly4__880
 
Αν και οι κανόνες και το ύφος του παιχνιδιού έχουν παραμείνει ακριβώς ίδιοι, τα γραφικά και οι ονομασίες του παιχνιδιού, είναι όλα βασισμένες στον Άρχοντα των Δακτυλιδιών. Έτσι ακόμα και το κλασσικό “GO” στην αρχή κάθε γύρου, έχει μετατραπεί σε “Go on an Adventure“.
I-Made-A-LOTR-Themed-Monopoly2__880
 
Στο κέντρο του παιχνιδιού υπάρχει φυσικά ένας χάρτης της Μέσης Γης, ενώ όλη η κατασκευή δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή μέσα στο ξύλινο κουτί με το λογότυπο του Άρχοντα στο πάνω μέρος. Η κατασκευή ανέβηκε από την ίδια την δημιουργό στο Bored Panda και εκεί μπορεί κάποιος αν θέλει, να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την κατασκευή.

Πολιτική σχολιασμού

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης.
Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι « I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν.
Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.