Κοσμήματα για φίλους της αστρονομίας

0
 
Το Etsy είναι μια ιστοσελίδα πώλησης χειροποίητων αντικειμένων από δημιουργούς από όλο το κόσμο. Οι δημιουργοί πίσω από το BeautySpot, ένα κατάστημα χειροποίητων κοσμημάτων στο Etsy, είχαν την ιδέα να αφιερώσουν όλη τη νέα τους σειρά κοσμημάτων, στα άστρα και το ηλιακό μας σύστημα.
 
il_fullxfull.375544622_mbjo 
Έτσι δημιούργησαν αρκετά δαχτυλίδια, βραχιόλια, μενταγιόν και μανικετόκουμπα με θέμα τους πλανήτες και τα άστρα που μας περιβάλουν και το αποτέλεσμα σίγουρα είναι μοναδικό, ειδικά για όσους αγαπούν την αστρονομία. 
 
 il_fullxfull.375493498_twhz
Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και έχουν δημιουργηθεί με τη μέθοδο του υγρού γυαλιού. Πωλούνται σε αρκετά προσιτές τιμές (20-40 ευρώ περίπου το καθένα) και μπορείτε να τα αγοράσετε από τη σελίδα των δημιουργών στο Etsy είναι εδώ.
 
 
il_570xN.375658507_3rbq 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.