Ξύλινα μενταγιόν με αληθινά λουλούδια

0
κόσμημα από λουλούδια
Η καλλιτέχνης Erin LaRocque, έχει δημιουργήσει μια μοναδική σειρά με ξύλινα μενταγιόν που εσωκλείουν αληθινά λουλούδια. Το ξύλινο μέρος, που είναι πάντα το πλαίσιο του μενταγιόν, κόβεται με CNC, ενώ για την ενσωμάτωση των λουλουδιών στο ξύλινο πλαίσιο, χρησιμοποιείται διάφανη κρυσταλλική ρητίνη (ή υγρό γυαλί όπως είναι πιο γνωστή).
 
 
Το κάθε έργο της είναι μοναδικό αφού χρησιμοποιείται πάντα ένα διαφορετικό λουλούδι και προσφέρονται προς πώληση μέσω της σελίδας της στο Etsy. Οι τιμές τους είναι αρκετά λογικές και πλέον έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια προς πώληση, αν και συνεχώς φτιάχνει νέα.
 
Αν θέλετε να δείτε όλες τις δημιουργίες της, μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική της σελίδα εδώ. Ενώ αν έχετε το μεράκι να φτιάξετε κάτι ανάλογο με (ή ακόμα και χωρίς) CNC, το μόνο που χρειάζεται εκτός από το ξύλινο πλαίσιο, είναι η διάφανη ρητίνη ( την οποία μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα με hobby/κατασκευές αλλά και σε κάποια χρωματοπωλεία, σε πιο μεγάλες συσκευασίες) και μια αλυσίδα μπίλιας (ή καζανάκι).

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.