Φτιάξτε μια όμορφη αναδιπλούμενη κρεμάστρα ρούχων

0
 
Υπάρχουν διάφορων τύπων κρεμάστρες για εσωτερικούς χώρους. Από απλές κρεμάστρες αλουμινίου μέχρι αρκετά σύνθετες εντοιχισμένες. Το κακό με αυτές τις περισσότερες φορές είναι ότι είτε δεν είναι αρκετά πρακτικές είτε είναι αρκετά ακριβές.

 

Στο sawdustgirl παρουσιάστηκε ένας πολύ απλός τρόπος για να φτιάξετε μια αναδιπλούμενη κρεμάστρα που αν και δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, έχει μεγάλη χωρητικότητα. Η όλη κατασκευή είναι αρκετά απλή και οικονομική.
 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ξύλινα πηχάκια, ξύλινες καβίλιες σε βέργα (πωλούνται με το μέτρο σε καταστήματα ξυλείας αλλά και σε επιλεγμένα σιδηροπωλεία) και δύο κομμάτια ιμάντα. Το κόστος σύμφωνα με τη δημιουργό, είναι 19 δολάρια περίπου. Εδώ πιθανώς να σας κοστίσει ίσως και το μισό (αν αναλογιστείτε ότι η βέργα καβίλια πωλείται 1,5 ευρώ το μέτρο για αυτή τη διατομή).
 

Αναλυτικά οδηγίες σχέδια κατασκευής θα βρείτε εδώ

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.