Διακόσμηση τραπεζιού με εποξική ρητίνη με χρώμα

0

Τραπέζι με εποξική ρητίνη με χρώμα

H εποξική ρητίνη είναι ένα υλικό με πάρα πολλές εφαρμογές. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές ρητίνες στην αγορά, κατάλληλες για διαφορετική χρήση η καθεμία. Το κύριο χαρακτηριστικό των εποξικών υλικών είναι ότι πάντα αποτελούνται από 2 διαφορετικά μέρη τα οποία πρέπει να γίνουν μείγμα στις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει τις ιδιότητες που έχει.
 6a00d8358081ff69e201b8d0739172970c-800wi
 
Η ιστοσελίδα abeatifulmess παρουσίασε ένα άρθρο με μια αρκετά καλαίσθητη και πρακτική ιδέα. Χρησιμοποιώντας εποξική ρητίνη με χρώμα ως επίστρωση σε ένα τραπέζι γραφείου, δίνοντας την αίσθηση χρωματιστού γυαλιού.
 
Για το χρωματισμό της ρητίνης χρησιμοποιήθηκε απλό gloss χρώμα, αν και κάποιες εταιρίες έχουν χρωματιστές εποξικές ρητίνες, οπότε ίσως να μην είναι απαραίτητο.
 
Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο abeatifulmess
Διαφήμιση
ΠΗΓΗabeautifulmess
Προηγούμενο άρθροΠανέξυπνη ιδέα για εύκολο και σταθερό γώνιασμα χωρίς κοπή
Επόμενο άρθροΦτιάξτε φωτιστικό από χαρτόνι οντουλέ
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια