Διακόσμηση τραπεζιού με εποξική ρητίνη με χρώμα

0

Τραπέζι με εποξική ρητίνη με χρώμα

H εποξική ρητίνη είναι ένα υλικό με πάρα πολλές εφαρμογές. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές ρητίνες στην αγορά, κατάλληλες για διαφορετική χρήση η καθεμία. Το κύριο χαρακτηριστικό των εποξικών υλικών είναι ότι πάντα αποτελούνται από 2 διαφορετικά μέρη τα οποία πρέπει να γίνουν μείγμα στις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει τις ιδιότητες που έχει.
 6a00d8358081ff69e201b8d0739172970c-800wi
 
Η ιστοσελίδα abeatifulmess παρουσίασε ένα άρθρο με μια αρκετά καλαίσθητη και πρακτική ιδέα. Χρησιμοποιώντας εποξική ρητίνη με χρώμα ως επίστρωση σε ένα τραπέζι γραφείου, δίνοντας την αίσθηση χρωματιστού γυαλιού.
 
Για το χρωματισμό της ρητίνης χρησιμοποιήθηκε απλό gloss χρώμα, αν και κάποιες εταιρίες έχουν χρωματιστές εποξικές ρητίνες, οπότε ίσως να μην είναι απαραίτητο.
 
Για περισσότερα μπορείτε να δείτε στο abeatifulmess

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.