Φτιάξτε φωτιστικό από χαρτόνι οντουλέ

0
 
Φωτιστικό από χαρτόνι οντουλέΠολλές φορές με κάτι πολύ απλό και φτηνό μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο. Αυτό ακριβώς έκανε η Linda Rose και με μόνο μερικά κομμάτια από χαρτόνι (οντουλέ), έφτιαξε ένα πολύ όμορφο φωτιστικό.
 

 FQGWYCJHD4VPSM2.MEDIUM

Η διαδικασία ίσως είναι λίγο χρονοβόρα, αφού πρώτα χρειάζεται να κόψετε σε μικρές ίσιες λωρίδες το χαρτόνι. Στην συνέχεια πρέπει να τραβήξετε κάθε λωρίδα ώστε να ανοίξει λίγο. Τέλος πρέπει να κολλήσετε όλες τις λωρίδες μαζί σε τετράγωνα κομμάτια.

Χαρτόνι οντουλέ 

Το χαρτόνι οντουλέ είναι αρκετά φτηνό και πωλείται σε όλα τα καταστήματα με χαρτικά είδη και συσκευασίας. Υπάρχουν διάφορα πάχη και ποιότητες. Πρέπει να επιλέξετε κάποιο από τα πιο χοντρά, καθώς το πολύ λεπτό σίγουρα δεν κάνει. Αν είστε λίγο τυχεροί, μπορεί να βρείτε χαρτόνι οντουλέ από μεγάλες κούτες, που αφήνουν τα καταστήματα δίπλα από τους κάδους ανακύλκλωσης.
 
Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε αν σκοπεύετε να φτιάξετε και εσείς ένα παρόμοιο φωτιστικό από χαρτόνι οντουλέ, είναι ότι το χαρτόνι είναι σχετικά εύφλεκτο.
Έτσι ή θα πρέπει να αφήσετε μεγάλες αποστάσεις από τη λάμπα ή καλύτερα να χρησιμοποιήσετε μια λάμπα η οποία δεν εκλύει μεγάλη θερμότητα, όπως είναι για παράδειγμα οι λάμπες LED.

 
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής και να κάνετε ερωτήσεις στη δημιουργό στο instructables όπου δημοσιεύτηκε.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΔιακόσμηση τραπεζιού με εποξική ρητίνη με χρώμα
Επόμενο άρθροΞύλινο ηχείο για το κινητό σας (χωρίς μπαταρίες ή ρεύμα)
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια