Φτιάξτε εύκολα χαλάκι πον πον (pompom)

1
 

χαλάκι πον πονΤα χαλάκια pompom βρίσκονται πάλι στη μόδα. Εκτός από το ιδιαίτερο στυλ τους , προσφέρουν και μεγάλη άνεση καθώς είναι πάρα πολύ μαλακά και εξαιρετικά βολικά. Υπάρχουν δεκάδες εμπορικά σχέδια και μπορείτε να τα βρείτε σε αρκετά μαγαζιά, αλλά μπορείτε αν θέλετε να τα φτιάξετε μόνοι σας ένα χαλάκι πον πον. Η διαδικασία είναι πάρα πολύ εύκολη αν και λίγο χρονοβόρα (ειδικά αν θέλετε να φτιάξετε μεγάλο χαλάκι). Το μόνο που χρειάζεστε είναι κουβάρια με μαλλί στο χρώμα που θέλετε, ένα ψαλίδι και λίγη υπομονή.

 
Pompom-rug-2Ουσιαστικά ακολουθείτε την ίδια απλή διαδικασία για κάθε μπαλίτσα πον πον και απλώς τις ράβετε μεταξύ τους. Κάνετε στο χέρι σας μια κουλούρα με μαλλί στο μέγεθος που σας ικανοποιεί, την δένετε καλά στο κέντρο, και έπειτα κόβετε με ένα ψαλίδι τις 2 πτυχώσεις που έχουν δημιουργηθεί.
 
Pompom-rug-3Τέλος ‘κλαδεύετε’ ομοιόμορφα με το ψαλίδι το κουβάρι που έχετε φτιάξει, ώστε να γίνει μια ομοιόμορφη μπάλα. 
 
 

Pompom-rug-4

 
Ακουλουθείστε την ίδια διαδικασία για όσες μπάλες χρειάζονται για όλο το χαλάκι.
 
Για περισσότερα σχετικά με την κατασκευή σε αυτό το χαλάκι πον πον μπορείτε να δείτε εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • Ανώνυμος

    πον πον (pompom)