Απλοί πίνακες με κλαδιά φυτών

0
 
πίνακες με κλαδιά φυτώνΟ πιο εύκολος τρόπος να αποτυπώσεις κάτι πάντα είναι το στένσιλ. Με ένα σχέδιο που ήδη υπάρχει,φτιάχνετε νέα. Τα στένσιλ μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας, να τα αγοράσετε έτοιμα αλλά και να τα βρείτε γύρω σας από απλά αντικείμενα.
 
Έτσι απλά και εύκολα μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφες δημιουργίες. Ένας τέτοιος τρόπος είναι με τη δημιουργία πινάκων με φυτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το φυτό που σας ταιριάζει, λίγη μπογιά σε σπρέι και έναν καμβά και πολύ σύντομα θα έχετε ένα πολύ ωραίο έργο τέχνης.

Υλικά

  • Καμβάς
  • Χρώμα σε δύο διαφορετικά χρώματα
  • Κλαδιά από φυτά
  • Σπρέι κόλλας

Διαδικασία

 

page-4Πρώτα βάφετε τον καμβά με το αρχικό χρώμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακρυλικό χρώμα ζωγραφικής ή και απλό ακρυλικό χρώμα.
Έπειτα αφού στεγνώσει τοποθετείτε τα κλαδιά πάνω στον καμβά στο σημείο που θέλετε. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε πρώτα ένα σπρέι κόλλας για να μείνουν σταθερά στη θέση τους όσο τα ψεκάζετε.
Με ένα σπρέι διαφορετικού χρώματος, ψεκάζετε με απαλές κινήσεις κάθετα τον καμβά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό σπρέι για διαφορετικό αποτέλεσμα, όπως χρυσό μεταλλικό σπρέι. 
Αφού στεγνώσει, αφαιρείτε τα κλαδιά και έχετε τελειώσει. Το πρωτότυπο έργο τέχνης σας είναι πλέον έτοιμο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην αρχική δημοσίευση του άρθρου από την σελίδα homejelly
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε μοναδικούς πίνακες μόνο με ένα κοπίδι
Επόμενο άρθροΚατασκευές με τσιμέντο που μπορείτε να κάνετε εύκολα μόνοι σας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια