Απλοί πίνακες με κλαδιά φυτών

0
 
πίνακες με κλαδιά φυτώνΟ πιο εύκολος τρόπος να αποτυπώσεις κάτι πάντα είναι το στένσιλ. Με ένα σχέδιο που ήδη υπάρχει,φτιάχνετε νέα. Τα στένσιλ μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας, να τα αγοράσετε έτοιμα αλλά και να τα βρείτε γύρω σας από απλά αντικείμενα.
 
Έτσι απλά και εύκολα μπορείτε να φτιάξετε πανέμορφες δημιουργίες. Ένας τέτοιος τρόπος είναι με τη δημιουργία πινάκων με φυτά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το φυτό που σας ταιριάζει, λίγη μπογιά σε σπρέι και έναν καμβά και πολύ σύντομα θα έχετε ένα πολύ ωραίο έργο τέχνης.

Υλικά

  • Καμβάς
  • Χρώμα σε δύο διαφορετικά χρώματα
  • Κλαδιά από φυτά
  • Σπρέι κόλλας

Διαδικασία

 

page-4Πρώτα βάφετε τον καμβά με το αρχικό χρώμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακρυλικό χρώμα ζωγραφικής ή και απλό ακρυλικό χρώμα.
Έπειτα αφού στεγνώσει τοποθετείτε τα κλαδιά πάνω στον καμβά στο σημείο που θέλετε. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε πρώτα ένα σπρέι κόλλας για να μείνουν σταθερά στη θέση τους όσο τα ψεκάζετε.
Με ένα σπρέι διαφορετικού χρώματος, ψεκάζετε με απαλές κινήσεις κάθετα τον καμβά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο ειδικό σπρέι για διαφορετικό αποτέλεσμα, όπως χρυσό μεταλλικό σπρέι. 
Αφού στεγνώσει, αφαιρείτε τα κλαδιά και έχετε τελειώσει. Το πρωτότυπο έργο τέχνης σας είναι πλέον έτοιμο.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην αρχική δημοσίευση του άρθρου από την σελίδα homejelly
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦτιάξτε μοναδικούς πίνακες μόνο με ένα κοπίδι
Επόμενο άρθροΚατασκευές με τσιμέντο που μπορείτε να κάνετε εύκολα μόνοι σας

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια