Οργάνωση συρταριού εργαλειοθήκης

0

Ένα καλά οργανωμένο και τακτοποιημένο workroom βοηθάει πάρα πολύ στη παραγωγικότητα.Το να έχει κάθε τι μια θέση και να μη είναι καταχωνιασμένο κάπου ή μπερδεμένο κάπου αλλού μπορεί να σου γλυτώσει αρκετό χρόνο από το ψάξιμο.
Χτες αργά βρήκα λίγο χρόνο και είπα να τακτοποιήσω κάπως το συρτάρι της εργαλειοθήκης.Είναι ένα μεγάλο συρτάρι 110 Χ 50 Χ 7 χωρίς διαχωριστικά ή κάτι άλλο.Η βάση του ήταν από 6αρι mdf άβαφη.

Πριν

Διαδικασία

Αρχικά καθάρισα και μετά έβαψα με γκρι λάκα το λεκιασμένο mdf.

Έπειτα από παλιά ξύλινα στόρια από παντζούρι έφτιαξα 4 ξύλινες ταμπακιέρες.Τα ξύλινα πηχάκια από τα στόρια χρησιμοποιήθηκαν για πλαϊνά και χωρίσματα και για πλάτη ένα ρετάλι 6αρι mdf που βρήκα.
Τα πηχάκια τα έκοψα στο φαλτσοπρίονο στις κατάλληλες διαστάσεις και το mdf με τη σέγα.
Τα συναρμολόγησα με καρφωτικό και τα έβαψα με gel προστασίας για ξύλα απόχρωσης καρυδιάς.
Η συνολική διαδικασία πήρε περίπου 1μιση ώρα χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος στεγνώματος της βαφής.

Μετά

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.